2GROOVE acoustics (pop, soul, disco)

Wat mag je verwachten?

Met alleen gitaar en zang speelt het semi-akoestische duo 2GROOVE een breed repertoire. van easylistening pop songs en ballads tot soul en funky disco hits. Geschikt voor elk soort evenement en voor elke locatie huwelijk, huwelijksmis, personeelsfeest, bruiloft, terras, café of restaurant!

Foto's & video's

2GROOVE promo video (compilatie)
Please enter a valid URL
Please enter a valid URL

Biografie & info

2GROOVE – acoustics (pop, soul, disco – unplugged)

U zoekt sfeervolle achtergrond muziek? Met alleen gitaar en zang speelt 2GROOVE gepaste songs! 2GROOVE is te boeken voor elk soort evenement! Huwelijksfeest, huwelijksmis, personeelsfeest, receptie, netwerkborrel, muziekcafé, restaurant, terras, diner, feest, partij of lekker in de kroeg!

2Groove speelt op aan de gelegenheid aangepast volume, echte live muziek. het repertoire kan in overleg worden aangepast aan de eigen wensen. Met het brede repertoire wordt de sfeer verhoogd, op de achtergrond, maar indien gewenst ook op een hoger volume. Een eigen geluidsinstallatie is beschikbaar, geschikt tot ongeveer 200 personen. Voor gelegenheden met meer bezoekers, gasten en publiek wordt in overleg een grotere set verzorgd door Wonna.nl.

Wie zijn 2GROOVE?
Zangeres Lenny Peters wordt na elk optreden geroemd om haar mooie warme stem. Het zingen en de liefde voor muziek is haar van thuis uit mee gegeven, daar werd op elk moment wel gezongen of muziek gemaakt. Op jonge leeftijd is zij gaan zingen bij een kinderkoor en daarna heeft zij steeds met hier en daar een pauze wel iets met zingen van doen gehad. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan in een popkoor, een a-capella groep en als zangeres in o.a. The Soulfingers en Six Pack, is het nu tijd om zelf op de voorgrond te staan.

Kornelis Lievense begint al op jonge leeftijd met muziek maken, al vanaf zijn 8ste jaar speelt hij gitaar en trombone. Na het zien van Miles Davis op TV was de keuze snel gemaakt, dit wil ik ook. Pas op latere leeftijd studeerde Kornelis lichte muziek aan het conservatorium te Tilburg. In 1998 werd deze opleiding met succes afgesloten. Op dit moment speelt Kornelis in meerdere bands en werkt hij daarnaast veel mee aan projectmatige uitvoeringen. Naast het spelen doceert hij bij MiK akoestische & elektrische gitaar en geeft hij popworkshops.

Nog meer sfeer?
Dat kan! Optioneel brengen Kornelis en Lenny de eigen DJ Bas mee, voor een spetterend einde van de avond of kan het duo uitbreid worden met contrabas, saxofoon, percussie, drums, zanger, tot een volledige band op maat! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bezetting

Lenny Peters, zangeres
Kornelis Lievense, gitaar/zang

2GROOVE acoustics (pop, soul, disco) boeken?

Wil je deze act boeken of gewoon vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden?
Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in zodat wij je de juiste informatie kunnen sturen.

Scroll naar boven