5FDP Tribute by Knucklehead Death Punch (tribute)

boek 5FDP Tribute!

Wat mag je verwachten?

Five Finger Death Punch tribute show, een vette set van 60 tot 75 minuten met zowel muzikaal, vocaal als visueel een super 5FDP beleving!

Beschrijving

 • Knucklehead Death Punch is de eerste Nederlandse tribute to Five Finger Death Punch.

  De originele Five Finger Death Punch is een Amerikaanse metalband uit Las Vegas, Nevada. De band is in 2005 gevormd en is vernoemd naar een aanval in een scene uit de film Kill Bill.

  De band bestond in eerste instantie uit zanger Ivan Moody, de gitaristen Zoltan Bathory en Caleb Bingham, bassist Matt Snell en drummer Jeremy Spencer. Bingham verliet de groep in 2006 en werd opgevolgd door Darrell Roberts die in 2009 op zijn beurt plaats maakte voor Jason Hook. Matt Snell verliet de band in 2010 en waarna Chris Kael zijn plek in nam.

  De tributeband “Knucklehead Death Punch” is opgericht in het najaar van 2017. De doelstelling van de band is niet om de muziek van 5FDP alleen maar vlekkeloos na te spelen maar om de fans compleet omver te blazen met een weergaloze show. Na uitgebreide audities is deze tribute-band tot stand gekomen in een bezetting met enkel topmuzikanten en een zanger die zowel muzikaal, vocaal als visueel perfect in het Five Finger Death Punch plaatje past.

  Tijdens een live show van Knucklehead Death Punch komen alle grote 5FDP hits voorbij en een aantal minder bekende songs die door het publiek altijd gewaardeerd worden. Denk bijvoorbeeld aan Five Finger Death Punch songs zoals Wrong side of heaven, Burn Motherfucker, Jekyll and Hyde, Under and over it, Got your six, Bad Company, Wash it all away en Lift me up.

  “Ben je klaar voor deze super tribute to 5FDP? Put The Red Hand On Your Face en de band is je dankbaar!”

  Een must see en must hear tribute beleving!

   

  boek 5FDP Tribute!
 • 5FDP Tribute by Knucklehead Death Punch

  Een nieuwe promo volgt snel.

  Bandleden:

  • LÉON VINDERS guitar
  • ROB BESSELINK bass
  • BART ALDERS guitar
  • SVEN RENET vocals
  • RIK LEBON drums

  Verdere bandinfo:

  Downloads:

Andere suggesties…