Anouk Tribute Band by NINA

aanvraag boeking of prijsopgave Anouk Tribute band

Wat mag je verwachten?

Samen staan ze garant voor een geweldige onvergetelijke show!

Beschrijving

 • NINA – Anouk Tribute Band

  NINA bestaat uit 4 energieke bandleden; zangeres, gitarist, bassist en drummer. Allemaal met jarenlange band en podium ervaring. Ze coveren de grootste hits en een aantal wat onbekendere pareltjes van Nederlands beste rockzangeres: Anouk!

  Hits als Nobody’s Wife, Girl, The Dark, Sacrifice, Jerusalem, It’s so hard, R u Kiddin’ me, Don’t, Mood Indigo, Modern World en Killer Bee komen voorbij.

  De repetitieruimte / studio ligt in Lommel, vlak bij de Nederlandse grens en de bandleden zijn een gezellige mix van 2 Belgen en 2 Nederlanders!

  Nina zingt al vanaf dat ze kan lopen! Door de jaren heen heeft ze verschillende stijlen gedaan: van allround, pop en soul tot progrock bands met eigen werk. Naast haar andere muzikale project (akoestisch duo) gaat ze ook graag los op stevige rockmuziek!

  Rob is een bekende gitarist in de Belgische scene. Naast coverbands heeft hij ook in de Vlaamse hitgroep Won Ton Ton (“I lie and I cheat”) gespeeld. Verder is Rob ook een veelgevraagd studiomuzikant.

  Jan heeft er inmiddels ook een lange bass-carrière opzitten. Hij heeft veel podium ervaring opgedaan en speelt altijd met veel expressie en enthousiasme.

  Benny heeft ontelbare bands in alle mogelijke genres van stevige drumpartijen voorzien, van blues tot Nederlandstalige artiesten, tot Bob Dylan Tribute bands. Een niet te missen schakel in de ANOUK TRIBUTE BAND!

  Samen staan ze garant voor een geweldige onvergetelijke show!

   

   

 • ANOUK Tribute Band by NINA

  NINA bestaat uit:

  Nina de Werk – zang
  Rob Jeurissen – gitaar
  Jan van den Akker – bas
  Benny Dom – drums

   

Andere suggesties…