BEATLES by The Be4tles (tribute)

aanvraag boeking of prijsopgave The Cheatles!

Wat mag je verwachten?

In-your-face rock & roll show met scheurende Hammond, grommende gitaar en stuwende drums. Top en origineel eigen werk!

Beschrijving

 • Original psychedelic stoner blues

  made in Limburg

  Het is een heftige versie van Deep Purple of een moderne Kyuss. Deze band geeft het bewijs dat je met 3 man genoeg in huis hebt om de hele zaal op stelten te zetten.

  Met een scheurende Hammond, een grommende gitaar en stuwende drums laat Uncle Harry zien dat ze stevige en harde muziek maken waarbij je hoort te zweten. De energie spat van het podium af en dat is te merken in de zaal! Het is een in-your-face rock & roll show die alle kanten op gaat. Verwacht veel riffs die elkaar afwisselen met solo’s

  April 2017 presenteerde ze hun eerste album ‘Radio Roadtown’. Nu laten ze mensen kennis maken met de bombastische set die ze neer zetten. Ze proberen Nederland te veroveren met hun muziek, maar landen als Duitsland, België en Schotland zijn tussentijds ook op hun pad gekomen. Ze hebben afgelopen december in de finale van de bekende popwedstrijd ‘Nu Of Nooit’ gestaan en willen nu alleen nog maar meer!

  Camielmusic: “Uncle Harry laat horen dat ze een trio zijn waar je veel van mag verwachten. Waarom? Het is muzikaal ijzersterk!”

  Zef Magazine: “Mensen draaien zich verbaasd om, meisjes duwen haastig hun vingers in de oren en de barman vergeet uit schrik de bierkraan dicht te draaien. Het is rock ‘n roll van de schurende soort.”

  Rock Muzine: “Bijna alle tracks zijn goed tot zeer goed opgebouwd. Hiermee laten ze horen dat ze behoorlijk wat in hun mars hebben. Live gespeeld komt dit alles zeker goed tot zijn recht.”

  Uncle Harry op jouw festival of poppodium?
  Neem contact op!

 • Uncle Harry – MCHL live (original)

  https://www.facebook.com/uncleharry/videos/1833623433376384/

  Uncle Harry is:

  Bram van der Schans
  Erik Otterdijk
  Raf Senden

Andere suggesties…