CAL & THE LEAVIN’ TRAIN (pop/rock original)

aanvraag boeking of prijsopgave Cal & the leavin’ train!

Wat mag je verwachten?

Eigen werk met een unieke mix van stevige pop, Americana en rock in een catchy jasje!

 

Beschrijving

 • Cal & the leavin’ train
  Soul, fire and Rock ‘n roll..

  Stevige catchy pop songs geschreven en gezongen door Calien Eurlings. Met haar indrukwekkende band komt de muziek op het podium tot leven. Achter deze naam gaat een energieke band uit het zuiden van het land schuil met een unieke mix van stevige pop, americana en rock.

  Van groovy beats naar intieme piano stukken. Van hartslag verhogende gitaar solo’s tot scheurende saxofoon partijen… Cal & the leavin’ train has it all! Of zoals door het publiek al vaker omschreven: ‘een unieke mix van Springsteen, Etheridge en Ilse de Lange’

  Cal Eurlings is de songwriter, de stem én het kloppend hart van de band
  Cal maakt niet alleen muziek, zij is de muziek. Haar persoonlijkheid zie je terug op het podium en haar verhaal vind je in de songs – Powerful, full emotion, energy and complete passion – een frontvrouw die elk publiek en elke zaal aan zich weet te binden.

  Marc Delaet, the man behind the six-string
  Zij aan zij delen Cal & Marc al jaren vele podia. En niet voor niets. De magie waarmee Marc zijn gitaar bespeelt, slaat als een vonk over op ieder publiek. Een echte eye- and ear catcher in the Leavin’ Train. Jaren ervaring in stijlen en podia zijn te zien en te horen. Toch lijkt de tijd keer op keer stil te staan, zodra hij weer als ‘jongen’ het podium betreedt.

  Loes Diederen, the lady on the tenor saxophone
  Van big band tot rock band, ze heeft het allemaal in haar repertoire. De melodielijnen, de solo’s, de fills … zo typerend voor de sound van Cal &The Leavin’ Train.  Vol overtuiging, charisma en plezier laat Loes haar saxofoon door de muziek sprankelen. Ze bepaalt hiermee sterk het karakter van de songs … gedreven, muzikaal en een tikkeltje mysterieus.

  Niels Hochstenbach, basgitarist en multi-intrumentalist
  De meest recente aanwinst van de band. Een jonge, super getalenteerde multi-instrumentalist die de schoenen van zijn illustere voorganger Hans zeker kan vullen. Groove, rhythm, energy and loads of stage presence is wat deze man brengt. Een nieuwe muzikale dimensie voor Cal &The Leavin’ Train!

  Paul Pelzer, overmoeibare pianoman
  Voor onze pianoman is niets teveel. Toetsenist Paul is muzikant in hart en nieren. Hij is de laatste toevoeging aan de Leavin’ Train en met zijn sterke piano/synth harmonieën als ook scheurende Hammond partijen komt de volledige essentie van de songs tot bloei – van klein en intiem tot dramatisch en bombastisch; alles valt op z’n plek!

  Dwayne Houben, Mr Rhythm and Groove
  Onze hartslag, the rhythm and groove. Hij houd onze trein niet alleen op snelheid.. Maar maakt onze muziek tevens krachtig en onvoorspelbaar… Zijn fills zijn strak en zijn beats héérlijk dansbaar. Muziek is zijn passie, licht en drums zijn toekomst. Een veelbelovend talent voor- en op het podium.

  Cal &The Leavin’ Train is Soul, Fire and Rock ‘n’ Roll …. pure muziek, voor ieders oor, naar ieders hart! Dit wil je niet missen!

   

 • Cal & the leavin’ train – live @Park City Live!

   

   

  Cal & the leavin’ train – Take a step back (original song)

   

  Bezetting:
  Calien ‘Cal’ Eurlings: zang/gitaar
  Marc Delaet: lead gitaar
  Loes Diederen: tenor saxofoon
  Niels Hochstenbach: basgitaar
  Paul Pelzer: keyboards
  Dwayne Houben: Drums