CALDERAS (Americana en R ’n R)

aanvraag boeking of prijsopgave Calderas

Wat mag u verwachten?

Eigen werk in een spetterende en verrassende mix van Rock ’n Roll, Blues, Americana en Rockabilly

Speelduur: in overleg

 

Beschrijving

 • Calderas

   

  ‘Calderas’ bestaat uit 3 enthousiaste en ervaren top muzikanten. Zij brengen met verve hun eigen werk. Dit rocking Trio speelde en speelt nog altijd op vele festivals en podia, onder de naam Twenty Sicks. Op de cover setlijsten van de band Twenty Sicks kwamen al regelmatig eigen songs voor, waaronder de nummer 2 i-tunes single ‘Grasping Song’ uitgebracht door niemand minder dan Waylon. De muziek van Calderas ligt in de lijn van Twenty Sicks: eigenwijze rock n roll met uitstapjes naar diverse andere stijlen.

   

  Waylon: een van de beste songwriters die ik ooit heb ontmoet.

   

  Biografie
  Onder de naam Calderas brengt zanger/gitarist Danny Keetels (Daniel Calderas) een greep uit zijn omvangrijke repertoire. Als songwriter schuwt Keetels zich niet om te experimenteren met diverse uiteenlopende muziekstijlen. Zijn sterke vocalen vormen een rode draad door dit geheel, evenals zijn doeltreffende teksten waarin de contrasten van het leven en de zoektocht naar geluk centraal staan. Zijn songwriting capaciteiten gaan niet ongemerkt voorbij. Zo werd het nummer ‘Grasping Song’, uit de pen van Keetels, op single uitgebracht door niemand minder dan Waylon.

   

  Live wordt Keetels bijgestaan door een ijzersterke ritme sectie bestaande uit Carlo Lepelaars op drums en Raymond Sprenkeler op (contra)bas. Voor grote shows wordt de band aangevuld met Frits Appel op gitaar en een blazerssectie bestaande uit Thom Kooijmans en Stefan Danckaert.

   

  een verrassende mix van o.a. blues, americana en rock ’n roll, voorzien van donkere lyrics.

   

   

 • Calderas: Live @ City Theatre

   

   

  Deze band is tevens te boeken met diverse covers shows onder de naam “Twenty Sicks“. Vraag ons gerust om meer info…