ELVIS – Blue Moon Trio (tribute)

boek Elvis Tribute by Blue Moon Trio!

Wat mag je verwachten?

Dampende young Elvis tributeshow in authentieke fifties bezetting met Scotty Moore en Bill Black

 

Beschrijving


 • BLUE MOON TRIO – ELVIS tribute

  Een fantastische 50’s tribute aan de jonge Elvis Presley

  Een aaneenschakeling van bekende hits en minder bekende Elvis songs zoals die qua bezetting en opzwepende sfeer gebracht werden door The King of Rock ‘n Roll in zijn jonge jaren.

  Young Elvis, zoals hij op het podium stond in de fifties wordt op overtuigende wijze neergezet door Guy Pisters. Met schuddende heupen, een gouden stem en op akoestische rhythm guitar, laat Guy de jonge King of Rock ‘n Roll voor je ogen herleven. Het trio bestaat verder uit Deon Buck als ‘Bill Black’ op stand-up bass en Huub Goosen in de rol van ‘Scotty Moore’ op lead guitar. De authentieke bezetting waarmee Elvis in the early years de podia onveilig maakte.

  Blue Moon Trio bestaat uit ervaren muzikanten uit de rock & roll en Rockabilly scene. Bekend van onder andere de Boppin’ Rockets en CC Jerome’s Jetsetters.

  De gelijkenis van de zanger qua uiterlijk met de jonge Elvis is erg groot en ook zijn bewegingen en uitstraling doen niet ten onder aan de echte Elvis uit de beginjaren van zijn muzikale loopbaan

  Een top tribute van hoge kwaliteit waarin het Elvis repertoire uit de 1950’s ‘Sun periode’ wordt neergezet alsof je er zelf bij was.

  Goed om te weten! Blue Moon Trio is als Young Elvis tribute te boeken maar ook avondvullend waarbij het repertoire wordt aangevuld met muziek van onder meer Johnny Cash, Carl Perkins en Buddy Holly.

   

 • Elvis by Blue Moon Trio – Live video’s

  Blue Moon Trio bestaat uit:
  Vocals/rhythm guitar: Guy Pisters
  Lead guitar: Huub Goosens
  Stand-up bass: Deon Buck

Andere suggesties…