EVERLY BROTHERS – The Wieners (tribute)

aanvraag boeking of prijsopgave Bird Dog – Everly Brothers tribute!

Wat mag je verwachten?

Ogen dicht en… Don en Phil Everly staan voor je!

 

Beschrijving

 • The Every Brothers

  by The Wieners

  Dé Nederlandse rock ’n roll tributeband The Wieners brengt een eerbetoon aan The Everly Brothers! Wake Up Little Susie, Bye Bye Love, Til I Kissed You en All I Have To Do Is Dream. Maar ook minder voor de hand liggende juweeltjes worden gespeeld met hoorbaar veel liefde voor het origineel.

  Tussen de bedrijven door, weten de muzikanten mooie anekdotes te vertellen, over de carrière van de Everly’s, het ontstaan van de nummers en de gebruikte opnametechnieken.

  Ze waren met hun show ook in Engeland, België, Duitsland en Denemarken te zien. Ze traden op bij De Wereld Draait Door en brachten een Everly Brothers tribute-album uit, genaamd Bird Dogs. Van Bye Bye Love tot On The Wings Of A Nightingale… Een ode aan de Koningen Van De Samenzang!

  The Wieners play The Everly Brothers
  is een show voor clubs, theaters en theatercafés, maar kan ook worden geboekt op festivals. In de basis als trio, in overleg met muzikale gasten of zelfs als unplugged duo in een klein cafe of huiskamer.

  Nederlands meest spelende rock’n’roll-trio staat erom bekend dat ze exact de originele sound reproduceren van de beste nummers uit de jaren ’50 en ’60. Zo ook met deze Everly Tribute-show: All I Have To Is Dream, Cathy’s Clown, Bye Bye Love, Bird Dog… Het klinkt allemaal alsof Don en Phil vlak voor je neus optreden.

 • The Wieners play The Everly Brothers – live impressie

   

  Basis bezetting:
  zang/gitaar: Rob Roemers en
  zang/contrabas: Jaap Wijn,
  zang/drums: Jan Timmermans

   

  In overleg aan te vullen met gastmuzikanten of beschikbaar als duo!