FOO FIGHTERS by The Foo (tribute)

boekingsaanvraag  Foo Fighters Tribute

Wat mag je verwachten?

Vette Foo Fighters live beleving in een 75 min durende show met passie, enthousiasme een echte must voor Foo Fighters fans!

 

Beschrijving

 • FOO FIGHTERS by The FOO

  The Foo – Unbelievable Fresh and Overactive

   

  Foo Fighters heeft zich in de afgelopen 20 jaar ontwikkeld tot één van de grootste rock bands ter wereld. In 1995 verscheen hun eerste debuutalbum en sindsdien zijn er al meer dan 25 miljoen albums verkocht van de band. De band die werd opgericht door Dave Grohl (drummer van Nirvana) om zijn zelf geschreven muziek ten gehore te brengen, vond de door hem bedachte bandnaam “the dumbest bandname ever”. Het betrof namelijk een veel gebruikte term voor UFO’s in de 2e wereldoorlog.

  Wat dat betreft dingt The Foo dan ook graag mee naar de titel “second dumbest bandname ever”. Een nietsverhullende naam voor een band die alleen Foo Fighters muziek speelt. Een pure en 100% live tributeband die met veel overtuiging en gedrevenheid een vette rockshow neerzet.

  In het voorjaar van 2014 werd de band opgericht. De nodige podiumervaring hebben de huidige bandleden opgedaan in bands als Van Peelen, Twisted, Alva, Mash, 7-Sins, Hard Wired en Rhavage. Net als hun “meesters” bestaat The Foo uit vijf enthousiaste muzikanten.

  Het eerste optreden werd op 31 oktober 2014 gegeven. Voor een overvolle zaal werd een spetterende, energieke live act neergezet, waarvan het publiek en de muzikanten van The Foo zelf zichtbaar genoten. Daarna volgden nog veel meer optredens vol adrenaline in heel Nederland en Duitsland. Na zoveel jaren smaakt dit nog steeds naar meer!

  Denk aan songs als ‘Monkey Wrench‘, ‘My Hero‘, ‘In your honor‘, ‘Learn To Fly‘, ‘All My Life‘, ‘Best Of You‘, ‘The Pretender‘ en ‘Walk‘. Het komt allemaal voorbij tijdens deze spetterende Foo Fighters live tribute-show.

  The Foo staat voor strak gespeelde Foo Fighters covers vol energie, een must voor alle Foo Fighters fans!

  (Foto’s zijn gemaakt door:  https://www.facebook.com/JosHensensFotografie/)

 • Promo The Foo:

   

  The Foo bestaat uit

  Roy Nijhuis – zang/gitaar
  Ruben de Kruijff – gitaar
  Ramon Kelderman – gitaar
  Jeroen Baars – bas
  Timon den Houting – drums

Andere suggesties…