FOREIGNER by Juke Box Hero (tribute)

SORRY, NIET BESCHIKBAAR

Wat mag je verwachten?

JUKE BOX HERO brengt de hits van Foreigner, boeiend en met veel passie, plezier en enthousiasme uitgevoerd door deze Duitse top tributeband

Beschrijving

 • FOREIGNER TRIBUTE

  by JUKE BOX HERO (D)

  JUKE BOX HERO bestaat uit zes Duitse muzikanten. Door grenzeloze passie, toewijding en muzikaal talent gedreven om eer te bewijzen aan één van de grootste rock-legendes op aarde… FOREIGNER!

  Hun hits hebben miljoenen mensen geraakt, ze hadden meer hit-noteringen in de charts dan bijvoorbeeld AC/DC(!) De songs uit het gigantische Foreigner repertoire roepen voor velen herinneringen en gedenkwaardige momenten op al dan niet gekoppeld aan liefdesverdriet of juist momenten van liefde en groot geluk. Kortom de muziek van deze band doet wat met velen!

  JUKE BOX HERO brengt de muziek van Foreigner zo autenthiek en zo goed als mogelijk tijdens hun live concerten. De zes uitzonderlijke en ervaren topmuzikanten van deze tributeband hebben elkaar gevonden in hun missie om alle grote hits, maar ook de minder bekende pareltjes van Foreigner met veel professionaliteit, enthousiasme en waardering voor het origineel, live op het podium te delen met het publiek. Een indrukwekkende band die op het hoogste muzikale en technische niveau, die met hun interpretatie van Foreigner, door heel Europa het publiek van begin tot eind weten te boeien tijdens hun live shows.

  JUKE BOX HERO speelt de complexe liedjes van Foreigner alsof ze nooit wat anders hebben gedaan. Subtiele gitaaracrobatiek, gedreven basgitaarspel, stampende drumbeats, epische keys en een groovende sax rond de unieke stem van leadzanger Michèll Benzel. Samen trakteren ze het publiek tijdens elke show op een vuurwerk van muzikale hoogtepunten uit de rockgeschiedenis.

  Laat JUKE BOX HERO je meenemen op een muzikale reis van “Cold As Ice”, “Feels Like The First Time” en “I Want To Know What Love Is” tot “Urgent” en nog veel meer.

  Elk live concert eindigt tradtiegetrouw in een sensationele finale waarin de band de gelijknamige hit “Juke Box Hero” speelt en het publiek steevast uit hun dak gaat.

   

 • FOREIGNER by JUKE BOX HERO – promo video 2019

  JUKE BOX HERO is:

  Michell Benzel – lead vocal
  Christian Moser – guitar
  Martin Sulger – keys
  Ralf Gottlieb  – drums
  Sebastian Naas – bass
  Gernot Dechert – sax
  Marc Truss – FOH technicus

Andere suggesties…