GABOR LESKO (gitarist/zanger)

aanvraag boeking of prijsopgave Gabor Lesko!

Wat mag je verwachten?
Uniek, spectaculair gitaarspel
eigen werk, covers, deels
instrumentaal / deels met zang

Beschrijving

 • Gabor Lesko

  Italiaanse gitarist, componist en zanger, Gabor Lesko.

  In Italië is Gabor Lesko een graag geziene en gehoorde muzikant in het live circuit zoals bijvoorbeeld in de befaamde Milano Blue Note club. Zowel in een setting met band met een jazz/rock fusion repertoire als solo gewapend met enkel een semi-akoestische gitaar. Regelmatig is Gabor te gast in TV programma’s en zijn de eigen composities regelmatig te horen op radio. Sinds kort kan de rest van de wereld kennis maken met deze virtuoze gitarist, componist, zanger. Hij trekt de hele wereld rond, waarbij zijn performances, zoals bijvoorbeeld tijdens het Londen Acoustic Festival erg goed worden ontvangen.

  Ook heeft Gabor al meerdere eigen cd’s op de uitgebracht waarbij hij met zijn eigen speelstijl “percussive fingerstyle”, erg opvalt. In de pers wordt hij steevast omschreven als een bijzonder getalenteerde gitarist en componist.

  “Een ongelooflijke ervaring om te beleven hoe 1 muzikant zoveel muziek kan laten horen.”

  Optredens zijn in overleg op maat te bepalen!
  Deze kunnen bestaan uit zijn eigen werk, dat bestaat uit zowel instrumentale stukken als songs met zang, aangevuld met populaire (voornamelijk Engelstalige) covers, maar ook uit een masterclass, clinic of workshop “Percussive Fingerstyle”. Naast zijn live en studio werkzaamheden geeft Gabor les op de verschillende conservatoria. Een optreden van Gabor Lesko beloofd een intieme maar muzikaal indrukwekkende belevenis te zijn. De instrumentale composities (deels ingenieuze bewerkingen van covers, deels eigen werk) en de eigen songs en populaire covers zijn voor iedereen heel toegankelijk en voor diegene die ‘echte muziek’ weten te waarderen, werkelijk een verademing!

 • Bezetting:
  Zanger/gitarist