GUNS N ROSES by Guns of the East (tribute)

boek Guns n Roses Tribute!

Wat mag je verwachten?

Een wervelende live Guns N’ Roses Tribute show!

 

Beschrijving

 • GUNS N’ ROSES TRIBUTE

  Guns of the East is een Nederlandse Guns N’ Roses tribute band met leden uit Oldenzaal en Geesteren (Twente). Guns of the East voert haar act geheel verkleed als de leden van Guns n’ Roses.

  Deze energieke tribute van Guns N’ Roses heeft inmiddels een behoorlijke fanbase opgebouwd en mag zich de vaste band noemen van de Nederlandse Guns N’ Roses Fandagen. Op de @GNR.FANS.NL Fanpage (de grootste Nederlandse GNR-fanpagina) worden ze hoog gekwalificeerd. Guns Of The East brengt een show vol klassiekers. De act wordt uitgevoerd met veel gevoel voor show; alle muzikanten kleden zich als de originele bandleden.

  Zanger Nick Kerkhof (als Axl Rose) is van jongs af aan een echte GN’R fan. Zijn rauwe stem i.c.m. met de indrukwekkende gitaarsolo’s van Mark Boerman (als Slash) brengt deze band the real deal! Izzy, Steven en Duff worden vertolkt door Joey Ankoné, Tomas ten Dam en Tjari Zoontjes en vormen samen de Guns.

  Guns of the East repeteert wekelijks in haar eigen oefenruimte (Geesteren) om de act elke week te verbeteren en uit te breiden met meer songs. Met het meest uitgebreide Guns N’ Roses repertoire is een ding zeker: met deze band is je tribute/cover avond dan ook helemaal compleet!
  Guns Of The East treedt op in Nederland, Duitsland en België en staat garant voor een onvergetelijke GNR-beleving!
  (fotocredits: Melvin Winkeler)

   

 • Foto’s en promovideo volgen hier binnenkort

  bandbezetting:

  Vocals, Nick Kerkhof (als Axl Rose)
  Lead guitar, Mark Boerman (als Slash)
  Steven en Duff worden vertolkt door Joey Ankoné, Tomas ten Dam en Tjari Zoontjes

Andere suggesties…