Guy Pierson & The Rhythm Cats

aanvraag boeking Guy Pierson & the Rhythm Cats

Wat mag je verwachten?

Een optreden van Guy Pierson & the Rhythm Cats brengt je terug naar de fifties. Authentieke Rock ’n Roll met double bass, lead guitar en rhythm guitar. Avondvullend repertoire.

 

Beschrijving

 • Guy Pierson & The Rhythm Cats

  is een vrij nieuwe rock’n roll/rockabilly band, ontstaan in het CORONA tijdperk. De vrij succesvolle band “Blue Moon Trio” werd opgeheven en Guy Pierson en Deon Buck van Blue Moon Trio waren beschikbaar om samen met de bekende Geldropse drummer Coen Molenschot en de in Den Bosch wonende gitarist Cees Verhoeks een nieuwe rock’n roll/rockabilly band te starten.

  Guy Pierson is met zijn 24 jaar geen onbekende in de muziekwereld van de rock’n roll. Hij werd qua zang, bewegingen en uiterlijk al snel vergeleken met de jonge Elvis Presley. Mede hierdoor werd de band “Blue Moon Trio” een groot succes.

  Contrabassist Deon Buck heeft vóór Blue Moon Trio samen met drummer Coen Molenschot deel mogen uitmaken van de rockabilly/blues band CC Jerome’s Jetsetters. Deze band heeft in vrijwel alle landen van Europa gespeeld met als hoogtepunt een groot opgezette tour door Australië en Japan.

  Cees Verhoeks heeft in het verleden veel ervaring opgedaan in rock bands, maar is de laatste 10 jaar vooral actief bezig in de wereld van de rock’n roll/rockabilly en swing. We kennen Cees van de band “Swing Supply”, waarvan hij samen met Coen Molenschot jarenlang deel uitmaakte.

  De kracht van de band Guy Pierson & The Rhythm Cats is dat een groot deel van hun nummers niet veel door andere rock’n roll/rockabilly bands gespeeld wordt. Een uniek repertoire en veel afwisseling in de tempo’s maken deze band een aanwinst voor de wereld van de rock’n roll en rockabilly.

 • Live compilatie @ Online Bevrijdingsfestival Brunssum

  Guy Pierson & the Rhythm Cats bestaat uit:
  Vocals/rhythm guitar: Guy Pisters
  Stand-up bass: Deon Buck
  Drums/backing vocals: Coen Molenschot
  Guitar/backing vocals: Cees Verhoeks

   

Andere suggesties…