HEAVY METAL THUNDER (glam metal)

aanvraag boeking of prijsopgave Heavy Metal Thunder!

Wat mag je verwachten?

Extravagante Glam Rock en Hair Metal!
Vette metal hit covers gemixt met eigen heavy rockin’ songs

Beschrijving

 • Glam Rock & Hair Metal to the max!

  Zin in een echt 80’s metal feestje met scheurende gitaren en hoge uithalen? Heavy Metal Thunder is de metal-feest band die je meeneemt op een waanzinnige rockin’ rollercoaster ride met lekkere eigenzinnige metal voorzien van catchy heavy guitar riffs, stampende beat, pompende bass, heerlijke keys en een op en top publiek gekmakende frontman!

  Juist! Scheurende gitaren in combinatie met hoge uithalen, dat is de 80’s ‘Glam Heavy Metal’ van Heavy Metal Thunder. Een optreden van deze mannen is gewoon: ‘Gas erop’! Een bijelkaar geraapt lekker zooitje maar zeer ervaren muzikanten dat elk optreden maar één doel voor ogen heeft: het publiek vermaken!

  Met bekende hits van onder andere Mötley Cruë, Deep Purple, Van Halen, Guns ‘N Roses maar ook met hun eigen nummers. Uitgevoerd in die vertrouwde jaren tachtig metal-stijl maar allemaal met een geheel eigen visie en de eigenzinnige touch die Heavy Metal Thunder zo typeert. Met leden van onder andere Rattlesnake Shake weten ze waar ze mee bezig zijn en zijn niet bang om dat over te brengen via hun muziek!

  Haal je strakke leren broek uit de kast en ga uit je dak bij Heavy Metal Thunder!

  Heavy Metal Thunder die moet je hebben op jouw Feest, festival of gewoon lekker in de kroeg!

 • Heavy Metal Thunder – promo video

  Bezetting:

  Leo: Vocals
  Maarten: Guitar
  Michel: Bass
  Donny: Keys
  Zopfi: Drums

Andere suggesties…