IGNORE (alternative 90’s rock coverband)

aanvraag boeking of prijsopgave Ignore

Wat mag je verwachten?

Explosieve alternative 90’s rock coverband

 

Beschrijving

 • Ignore

  De muziek van Ignore is een verfrissende mix van grunge en alternatieve 90’s rock. Je merkt dat deze mannen zijn opgegroeid in de hoogtijdagen van dit genre, toen de M van MTV nog voor Music stond. Ze zijn groot geworden met bands als Foo Fighters, Nirvana, Bush, Therapy, Rage Against the Machine, Velvet Revolver, The Verve, Queens of the Stone Age, enzovoort.
  De ervaren muzikanten van Ignore combineren hun voorliefde voor rock uit de jaren negentig met de alternatieve muziek uit het heden. Op het podium komen natuurlijk de grote hits en bekende anthems voorbij, maar Ignore is er ook niet bang voor om de diepte in te gaan en het publiek te trakteren op deep cuts en underground albumtracks. 

   

  Door de ervaring met en liefde voor grunge en alternatieve rock, gecombineerd met de beleving en kwaliteit van de muzikanten, geeft Ignore keer op keer een knallende en energieke show af.  Ignore staat klaar om met jullie te headbangen, te springen en helemaal los te gaan. Ignore moet je niet alleen horen, Ignore moet je beleven!

  foto’s zijn gemaakt tijdens ons festival www.rockoptgras.nl

 • Ignore

   

  Bezetting:

  Remco van Kerkhof- drums
  Ronals van Esch – gitaar
  Rob Tabbers – lead vocals/gitaar
  Niek Rooijackers – bas

   

  Speeltijd: Avondvullend

Andere suggesties…