IRON MAIDEN by Somewhere On Stage (tribute)

aanvraag boeking Iron Maiden Tribute

Wat mag je verwachten?

Top Iron Maiden Tribute met in overleg 60 tot 120 minuten live show.

 

Beschrijving

 • Iron Maiden Tribute

  Iron Maiden is in 1975 opgericht in Londen. Het is zonder meer één van de meest kenmerkende en invloedrijke Britisch Heavy Metal bands. Met het onmiskenbare unieke geluid met gedreven ritme, de herkenbare meerstemmige gitaarpartijen, de karakteristieke bas-fundering en heerlijk lange vette gitaarsolo’s heeft Iron Maiden zonder ooit een echte ‘mainstream band’ te zijn geweest wereldwijd ruim 100 miljoen albums verkocht.

  Het is dan ook niet vreemd dat een goede goede Iron Maiden tributeband veel gevraagd is op festivals, poppodia en in andere venues. Tijdens een Iron Maiden live tributeshow mag je de bekende hits en minder bekende juweeltjes verwachten. En dat alles verpakt in een waar muzikaal Heavy Metal Feest om nooit meer te vergeten.

  Somewhere On Stage, a Tribute to Iron Maiden, is opgericht in de zomer van 2002. De focus wordt direct gericht op het tot in de perfectie naspelen van de Iron Maiden songs, voornamelijk de klassiekers uit de tachtiger jaren die de fans graag willen horen.

  Naast het muzikale aspect investeert de band ook in het showelement zoals een groot videoscherm waarop tijdens de show video klassiekers te zien zijn. Een semi-striptease act van Charlotte the Harlot, veel rook en vuurwerk en een drie meter grote Eddie mascotte die over het podium loopt. De band speelt naast de Nederlandse shows ook in Duitsland en België. Het hoogtepunt is een tournee door het Verenigd Koninkrijk in maart 2010. Somewhere On Stage is een graag geziene band op grote festivals. Ervaar het nostalgische gevoel en waan jezelf weer even terug in de tijd van de lange haren en de studs en patches op de spijkerjas.

  Iron Maiden Tributeband op jouw festival of poppodium? Neem contact met ons op!

 •  

  Bezetting:
  Mauri, John, Emile, Edwin, Erik

Andere suggesties…