JERRY LEE LEWIS – Them Lewis Boys (tribute)

boekingsaanvraag Jerry Lee Lewis Tribute!

Wat mag je verwachten?

Jerry Lee Lewis tribute – Rock ’n Roll met een genadeloze lading pumping piano power

 

Beschrijving

 • Jerry Lee Lewis
  by Them Lewis Boys

   

  “Them Lewis Boys” is een originele piano Rock ’n’ Roll band die een eerbetoon brengt aan de opzwepende piano rock uit de jaren ’50 en ’60 van de vorige eeuw. De band zet een energieke show neer waarin klassiekers gespeeld worden die bekend zijn geworden door “living legend” en “Killer of Rock ‘n’ Roll” Jerry Lee Lewis, maar ook door vele anderen helden.

  Wat dacht je van nummers als: “Whole Lotta Shaking Going on”,  “Great Balls of Fire” en “Johnny B. Goode. Frontman Jeroen Sweers gooit de verleden tijd helemaal terug naar de toekomst met een genadeloze lading pumping piano power. Them Lewis Boys dendert als een stoomtrein over het podium en weet als geen ander de tent op de kop te zetten. Maak je klaar voor deze killers, trek je dansschoenen aan en laat je meevoeren in deze onvervalste highvoltage Rock ‘n’ Roll trip.

  De band heeft in de afgelopen 5 jaar op veel grote festivals in Nederland, Zwitserland, Belgie, Noorwegen en Engeland gespeeld. Dit zijn uiteenlopende festivals zoals Rock ’n’Roll-, Blues-, Pop-, Country- en Jazz-festivals

  WANTED is de nieuwste plaat van Them Lewis Boys. Deze in 2016 door de band zelf geproduceerde en uitgebrachte opname is met veel respect voor de pionier van de piano Rock ‘n’ Roll gemaakt en  staat vol met regelrechte fifties klassiekers en enkele sfeervolle country songs.

   

 • Jerry Lee Lewis by Them Lewis Boys – live compilatie

   

  De Band:
  Jeroen Sweers – Piano/Vocals
  Willem de Roode – Guitar/Vocals
  Rene Postma – Bass/Vocals
  Matthias van Olst – Drums