ROLLING STONES – Like a Rolling Stone (tribute)

Boeking Rolling Stone Tribute

Wat mag je verwachten?

Top Rolling Stones tribute live show!

 

Beschrijving

 • LIKE A ROLLING STONE

  The Rollings Stones tribute show uit het zuiden van het land!

  De typische sound van de band en de stem maar ook de bewegingen van ‘Jagger-lookalike’, Jos Vangangel geeft een waanzinnige Rolling Stones beleving op elk festival en in elke zaal.

  Al meer dan 35 jaar loopt in het zuiden van het land Jos Vangangel rond als “Mick Jagger”. Niet alleen lopen, hij lijkt er zelfs op, praat, zingt en beweegt als de populaire en onvermoeibare frontman van de Rolling Stones. In de jaren tachtig vormde hij de spil in de Rolling Stones Coverband “The Midnight Ramblers”. Overal waar Jos en de band optraden was het feest, het dak ging er dan ook steevast en overal vanaf. Highlights waren de SoundmixShow van Henny Huisman, Rolling Stones treffen in de Dominicaner Kerk, maar ook een optreden in het hoge gras op de Sint Pietersberg (het kon toen allemaal nog).

  Nu jaren later en na vele bandwisselingen is er een stabiele formatie om deze Maastrichtse Jagger gevormd. Met om hem heen ervaren muzikanten uit verschillende bekende bands wordt een stevige Rolling Stones act neergezet waarbij het onmogelijk is om stil te blijven staan. Onder de naam “Like a Rolling Stone” brachten zij hun vertolking van het brede repertoire van The Stones al naar menig podium op festivals, in zalen en kroegen!

  The Rolling Stones beleven op jouw feest, festival of in je cafe? Boek dan direct deze live tribute band!

 • Like a Rolling Stone live – Tribute Night Bunde


  Like a Rolling Stone bestaat uit:

  Drums: Jean-Jacques Hupkens
  Gitaar: Nico Fooij
  Bas: Rob Zeguers
  Gitaar: Rein Berger
  Keys/Sax: Ed Vos
  Zang: Jos Vangangel