LUKAZZ (hard rocking coverband)

aanvraag boeking of prijsopgave LUKAZZ!

Wat mag je verwachten?

Een kick-ass, straight-up, hard-rocking coverband

 

Beschrijving

 • LUKAZZ

  LUKAZZ; een kick-ass, straight-up, hard-rocking coverband uit het zuiden van Nederland! De band is in 2006 opgericht en het doel was simpel: een band samenstellen die zijn gelijke niet kent. Een band die een rockshow neer kan zetten die je normaal alleen ziet en voelt op festivals als Pinkpop, Rock Werchter en FortaRock. Dat betekent een power-house sound: sterke vocals, woeste gitaren, donderende bass en superstrakke drums.

  LUKAZZ ademt rock & roll. Ze spelen covers met hart en ziel. Ze spelen een te gekke mix van (hard)rock en pop, met regelmatige neigingen naar de alternatieve kant. Niks is mooier dan publiek dat helemaal los gaat. En zij gaan pas weg als dat doel is bereikt! Kings of Leon, Foo Fighters, Pearl Jam, Alter Bridge, Volbeat, Queens of the Stone Age, Nickelback en Red Hot Chili Peppers.. het zit er allemaal op.

  Die power-house sound krijgen ze voor elkaar door Hans de Vries (gitaar), Marc van Mierlo (drums), Joost Jansen (bas) en Robert Eussen (vocals, gitaar) samen op een podium te zetten. Deze formatie belichaamt alles wat ze nastreven en ze durven hardop te zeggen dat er geen andere band is zoals LUKAZZ. Zij zetten een rock-show neer die je meeneemt naar de festivals die we allemaal kennen – 3 uur dampende en stampende Rock & Roll!

  Perfect voor elk evenement – of het nu open-air festivals zijn of kleine kroegen – en elk publiek dat gek is op vette rock die vol overgave wordt gespeeld. Wil je een rock-show? Dan kun je eigenlijk maar één live band boeken… see you on the road!

 • LUKAZZ promo video:

  LUKAZZ – Kryptonite live @Paradiso Amsterdam

   

   

   

  Bezetting:

  Hans de Vries (gitaar, vocals),
  Marc van Mierlo (drums, vocals),
  Joost Jansen (bass, vocals)
  Robert Eussen (gitaar, vocals)