MEAT LOAF Unplugged by Bat out of Hell (Tribute)

boek Meat Loaf Tribute

 

Wat mag je verwachten?
Een 1 tot 2 uur durende sound-and-look-a-like live tribute-show met de grootste hits van Meat Loaf.

Beschrijving

 • MEAT LOAF

  by Bat out of Hell

  Dé Nederlandse tribute to Meat Loaf met look-and-sound a-like zanger Frank van Zon brengt een spetterende live show als ode aan de muziek van Meat Loaf en Jim Steinman.

  Met een 6 koppige band, een zangeres en de Nederlandse Meat Loaf Frank, wordt vol overgave en passie een wervelende rock-show neergezet die je nog lang zal bij blijven. Alle grote hits van weleer zoals Bat out of hel, You took the words right out of my mouth, two out of three ain’t bad en Paradise by the dashboard light komen voorbij. Tijdens de show wordt het contact met het publiek optimaal gezocht. Of het nu gaat om een festival-set of een avondvullend optreden van twee keer een uur, Bat out of Hell is een top band voor elke gelegenheid!

  Die stem, die looks… dit is hem gewoon! Wat een fijne act en wat een sympathieke mensen, een genot om met ze te werken en ons publiek heeft meegebruld en genoten

  Naast de volledige band is deze unieke Meat Loaf tribute ook beschikbaar voor kleinere gelegenheden en bijvoorbeeld theatercafés in een bezetting naar keuze en al dan niet in een ‘unplugged’ semi akoestische setting.
  kijk op vimeo:  Meat Love unplugged tribute to Meatloaf – theatershow

 • MEAT LOAF Unplugged -by Bat out of Hell

  Bezetting Bat out of Hell:

  Frank van Zon – zang
  Joyce Stevens  – zangeres
  Alex Sandro – gitaar
  Martin Paans– gitaar
  Tom de Krijger – basgitaar
  Chris Pearl – drums
  Jens van Breemen – piano, zang