M&M (allround pop/rock/rnr micro-band)

aanvraag boeking of prijsopgave M&M!

Wat mag je verwachten:

M&M acoustic rock covers – breed repertoire van Elvis tot Foofighters!

M&M is ook te boeken als The Unplugged Collection (TUC) aangevuld met bass, keyboards, zangeres etc… Of als complete rock cover band (A band named Sue)

Beschrijving

 • M&M

  Allround semi-acoustic micro band

  Het illustere uit Brunssum afkomstige ‘acoustic pop & rock duo’ M&M, bestaat uit Math Meijers (drums/zang) en Mark Tielemans (gitaar/zang). Zij brengen een breed repertoire aan pop en rock songs, enthousiast, met veel humor en vol overgave. In hoog tempo komen vele hits voorbij van Elvis, CCR en de Dijk tot Blof, Kings of Leon, Greenday, Live en de Foo Fighters. Weliswaar akoestisch maar M&M rockt als een dolle en speelt voor elk wat wils.

  Akoestisch betekent in dit geval dat M&M met een (staande) akoestische drumkit en een paar semi-akoestische gitaren speelt. Een en ander wordt echter volledig versterkt. Hierdoor wordt M&M met 2 muzikant/zangers, echte instrumenten en zonder verdere elektronische hulpmiddelen, beleeft als een volledige band! Precies… vandaar “M&M allround micro band”

  Een avondje M&M is totaal onvoorspelbaar.
  Natuurlijk hebben ze een behoorlijk repertoire paraat dat ze zelf graag spelen. Maar… er is ook altijd ruimte voor spontane ideeën en verzoekjes. Schrijf jouw favoriete nummer op een bierviltje en dan komt in de regel helemaal goed. Wil je meezingen? Ook dat kan met M&M, ze zijn ten slotte hartstikke… aMEEZING!

  Voor je feest, café, terras, festival, zaal, kroeg groot of klein, voor jong of oud, van vroeger of uit deze tijd? M&M.. dat past altijd!

 • Bekijk hieronder een live video-opname van M&M

  Bezetting:

  Math Meijers (drums en backing vocals)
  Mark Tielemans (guitaar en leadzang)