MOTICU DJ (dé mobiele feest DJ)

aanvraag boeking of prijsopgave Moticu!

Wat mag u verwachten?

voor alle evenementen, zakelijke borrels, feesten en partijen. Eigenlijk is de moticu geschikt voor elke gelegenheid.

Categorieën: ,

Beschrijving

  • Moticu is dé mobiele DJ oplossing voor al uw evenementen, zakelijke borrels, feesten en partijen. Eigenlijk is de moticu geschikt voor elke gelegenheid. Verrassend, mobiel en een echte eyecatcher op elk feest.

    Biografie:

    Moticu is DE mobiele DJ oplossing voor al uw evenementen, zakelijke borrels, feesten en partijen. Eigenlijk is de moticu geschikt voor elke gelegenheid. Verrassend, mobiel en een echte eyecatcher op elk feest. Uw publiek zal verrast zijn als een DJ al lopend binnenkomt. Geen opbouwtijd en grote DJ sets die veel plek innemen. Één mobiele oplossing die nog geen vierkante meter in beslag neemt. Mocht u een groter publiek willen bedienen is het ook mogelijk om moticu draadloos door te verbinden met een grotere geluidsinstallatie.

    Moticu bevat een 400 watt luidspreker, een mixer met microfoonaansluiting en een mp3 unit met een oneindige keus aan muziek, hierdoor is voor elk wat wils. De unit is accu aangedreven en kan 6 tot 7 uur mobiel draaien op vol volume. Mocht een feest onverhoed langer duren kan Moticu uiteraard op het lichtnet worden aangesloten. Moticu is volledig aan te passen naar elk thema en te customizen met de mooiste logo’s en gekste kleuren. Omdat deze mobiele oplossing het publiek verrast maakt hem dit uitermate geschikt voor reclame acties in winkelcentra, op beurzen en andere gelegenheden.

  • Wat is Moticu, de mobiele DJ nu eigenlijk? bekijk onderstaand filmpje om een indruk te krijgen: