MUMFORD AND SONS – Mumfords Calling (tribute)

aanvraag boeking of prijsopgave Mumfords Calling

Wat mag je verwachten?

Mumfords Calling zorgt voor een totale Mumford and Sons beleving. Een feestelijke mix van bluegrass, country, pop, rock en folk gebracht met veel passie en plezier in een energieke performance door de 8 koppige band.

 

Beschrijving

 • MUMFORD AND SONS

  De tribute show door Mumfords Calling

  Mumfords Calling is een unieke Mumford and Sons tribute band uit Nederland. Opgericht in 2016 en vanaf het eerste moment zijn ze in heel Nederland een veelgevraagde band op pop, folk – en tributefestivals, in de clubscene, theaters en poppodia.

  Geïnspireerd en uitgedaagd door de gelaagdheid en muzikaliteit in de songs van de populaire folkrock band Mumford en Sons brengt deze 7-mansformatie op geheel eigen wijze een ode aan één van de populairste bands van de laatste jaren. De nodige hits zoals The Cave, Little Lion Man en I will Wait komen voorbij, maar ook andere nummers van platina albums Sigh no More, Babel en ook Wilder Mind zullen de revue passeren tijdens een optreden van deze top live tributeband.

  Mumfords Calling brengt de totale Mumford and Sons ervaring: een ideale mix van bluegrass, country, pop,rock & folk gecombineerd met passie, plezier en een energieke performance.

  Verwacht de Mumford and Sons sound op zijn best!

  Mumfords Calling is beschikbaar voor onder andere pop, folk – en tribute-festivals, clubs, theaters en poppodia… Neem contact met ons op voor meer informatie of gebruik de paarse knop bovenaan om een vrijblijvende boekingsaanvraag te doen.

 • Mumfords Calling – promo video

  Mumfords Calling – ‘Little lion man’ (Mumford and sons cover)

  Mumfords Calling bestaat uit zijn:

  Jeroen Hack – vocals, gitaar
  Jasper van Overveld – vocals, toetsen
  Roland van Meer – accordeon
  Jannick Tolenaars – vocals, banjo, gitaar
  Dominique Bentvelsen – bas, contrabas
  Tim Zuiderwijk – vocals, drums
  Jeroen Janssen – trompet
  Thomas Bolster – trombone

Andere suggesties…