New Deal (Pop, Nederpop & Rock coverband)

boek New Deal

Wat mag je verwachten?

Het repertoire bestaat dan ook uit verrassende mix van herkenbare hits uit voorbije jaren. Nummers met garantie op meezingen, dansen en springen!

Beschrijving

 • Deze coverband neemt je mee terug naar de 80’s en 90’s in een onvoorspelbare mix van pop, nederpop en rock. De 5 doorgewinterde bandleden hebben hun sporen verdiend in tal van andere bands door de jaren heen. Sinds 2021 hebben zij de handen ineengeslagen met de missie om samen muziek te maken voor een breed publiek.

  Het repertoire bestaat dan ook uit verrassende mix van herkenbare hits uit voorbije jaren. Nummers met garantie op meezingen, dansen en springen!

  Denk aan songs van bijvoorbeeld Herman Brood, Kane, de Dijk, de Kreuners, de Scene en Blof maar ook aan Wild Cherry, Stone Temple Pilots, Roachford, Living Colour, Elton John, Gavin DeGraw, Bryan Adams, 3 Doors down en Whitesnake. Kortom gewoon erg lekker en voor elk wat wils.

  New Deal is te boeken voor een dikke feest-set op jouw festival. Je hebt dan behalve een mix van pop, rock en nederpop ook de keuze om New Deal een hele set met alleen maar Nederpop te laten spelen. De band is natuurlijk ook avondvullend beschikbaar met of zonder de complete licht-, geluidstechniek en technici om een complete show zonder zorgen neer te zetten.

   

 • New Deal – Promo compilatie video

  New Deal bestaat uit:
  Peter de Vree (drums)
  Bert Kuipers (bass)
  Corné Verstraeten (keys / backing vocals)
  John Gerads (guitar / backing vocals)
  Mark Tielemans (lead vocals).