NICK EN DE DOORSNEE (original Nederpop)

aanvraag boeking of prijsopgave Nick en de Doorsnee!

Wat mag je verwachten?

Original Nederpop met een scherpe tong, een vintage stijl en een nieuwe sound. Eigenzinnig, maatschappijkritisch, humoristisch en sporadisch filosofisch.

 

Beschrijving

 • Nick en de Doorsnee
  Original Nederpop en -rock

  De algemeen sociaal geaccepteerde poppenkast doorzien. Connectie willen maken, een individu willen zijn. De waarheid en schoonheid willen inzien, maar zich bewust van de schaduw die het licht altijd met zich meebrengt. Dát accepteren, en in die schaduw kunnen bewegen. Nederpop met een scherpe tong en een zachte G, een vintage stijl en een nieuwe sound. Eigenzinnig, maatschappijkritisch, humoristisch en sporadisch filosofisch.

  Nick en de Doorsnee timmeren hard aan de weg. Begin 2016 won Nick met het nummer ‘Alles op z’n tijd’ een optreden op Paaspop, uitgereikt door Erfgoed Brabant, gevolgd door een gewonnen bandwedstrijd in November die resulteerde in een showcase op Altersonic. Ondertussen wordt op 31 mei 2017 hun debuutalbum uit gebracht in de Hall of Fame in Tilburg.

  Nick en de Doorsnee is een band met Brabantse roots, Nederpop met een zachte G dus! Zij brengen sprankelende eigenzinnige nummers. Alternatieve Nederpop en -rock  waarin invloeden uit blues, ska, rock en andere genres verwerkt worden.

  Nick en de Doorsnee, een jonge band met een unieke eigen sound, maatschappijkritische teksten en doorspekt met een flinke dosis humor! Kortom een frisse muzikale wind waar we nog heel veel meer van gaan horen!

  Neem contact met ons op voor mogelijkheden op jouw festival, poppodium of muziekcafé!

   

 • Nick en de Doorsnee – Alles op zijn tijd (original song)

  Nick en de Doorsnee – ‘Woorden’, ‘Niet als vanoud’ en ‘De laatste grens’ (original songs)

  Bezetting:

  Nick Pilmeyer: Zang/Gitaar
  Tom van Lieshout: Basgitaar
  Thomas Janszen: Drums
  Guus van den Heuvel: Keys/backings
  Kristian Strik: Gitaar
  Famke Rauch: Backings
  Lisa van Nes: Backings