NIRVANA by Nearvana (tribute)

aanvraag boeking of prijsopgave Nearvana

Wat mag je verwachten?

Dé authentieke tribute to Nirvana by Nearvana!

Beschrijving

 • Nirvana

  by Nearvana!

  Puur, charismatisch en explosief… dat zijn de kernwoorden als het over Nearvana gaat. Een authentieke ‘sound and look a like’ Nirvana tribute gebracht door een energieke band waarvan de 3 top muzikanten helemaal los gaan op het podium!

  Nirvana wordt in 1985 door Kurt Cobain en Krist Novoselic opgericht. Novoselic op bas en Cobain op drums… de zanger en gitarist worden steeds gewisseld tot Cobain besluit om zelf te gaan zingen en gitaar te gaan spelen. Na drummers Aaron Burkhart en Chad Channing neemt Dave Grohl de stokken over. Met het eerste album ‘Bleach’ wordt het begin gemaakt van de karakteristieke Nirvana grunge sound: een explosieve mix van pop en heavy metal met een behoorlijke dosis punk en noise.

  Net als hun oorspronkelijke helden is Nearvana een explosieve energieke band die helemaal los gaat en het publiek daarbij mee neemt. De sound maar ook de podiumperformance en de band attitude van Nirvana worden tot in de perfectie nagebootst. Waar andere Nirvana tributes ophouden gaat Nearvana verder, zelfs de beruchte ‘destructie act’ wordt niet vergeten tijdens hun live shows.

  Nearvana is the real deal. As close as it gets!

   

 • Nearvana – the Dutch tribute to Nirvana
  opgenomen @ Club loco

  Nearvana – Breed (Nirvana cover)
  live performance at Poppodium Volt

   

  NEARVANA is net als NIRVANA een 3 mans formatie bestaande uit;

  Jim Lafleur – vocals/guitar
  Micha Grin – Bass
  Niels Verboom – drums

  Speeltijd:
  1 uur tot anderhalf uur

   

Andere suggesties…