One Dollar Quartet – Rockabilly

aanvraag boeking of prijsopgave Quartet

Wat mag je verwachten?

Heerlijke Rockabilly, Country en Rock ’n Roll in 1, 2 of 3 sets van ca. 45 minuten door 4 enthousiaste jonge muzikanten!

Beschrijving

 • One Dollar Quartet

  No Noncense Rockabilly, Country & Rock ’n Roll!

  Agnieszka, Mike, Theun en Gijs brengen met zo min mogelijke middelen zo veel mogelijk live muziek. Een breed repertoire in jasje dat je het beste kunt omschrijven als een mix van Rockabilly, Country en Rock ’n Roll… Dat is One Dollar Quartet!

  One Dollar Quartet bestaat uit een charismatische, enthousiaste jongedame met een gouden strot en 3 energieke heren.  Samen presenteren ze een boeiende en boven alles een spontane show waarin de mooiste pareltjes uit de country, rockabilly en Rock ’n Roll voorbij komen. Maar ook songs uit totaal andere genres in een rock ’n roll jasje worden niet geschuwd. Zo is een optreden van deze live band altijd weer een frisse verrassing! Met z’n vieren maken ze van elk optreden een groot feest laten ze iedereen, van jong tot oud genieten van de muziek waar ze zelf zo van houden.

  Het repertoire is dan ook niet echt in een hokje te stoppen en elke song krijgt the ‘One Dollar Quartet – twist’. Denk bijvoorbeeld aan nummers als Great Ball of Fire, Jailhouse Rock, Thats allright maar ook aan Mercedez Benz, Putt a Spell on You, Venus en Piece of my Heart.

  Jonge mensen die de muziek van weleer nieuw leven in blazen! Hoe cool is dat?

   

   

 • One Dollar Quartet – Promo

  One Dollar Quartet is:

  Mike van den Elzen -drums
  Theun sterken- gitaar
  Gijs van Hout – (contra)bas
  Agnieszka Kuijpers – Zang/gitaar

   

Andere suggesties…