PARKSTAD POPSTAD – Next Generation

meer info over  Parkstad Popstad – Next Generation!

Wat mag je verwachten?

De Next Generation muzikanten en bands uit de Parkstad regio!

 

Beschrijving

 • Parkstad Popstad Talent – Next Generation
  Talentontwikkeling moet je de ruimte geven!

   

  Parkstad Popstad Talents is een unieke club, die bestaat uit een groep jonge popmuzikanten die – in wisselende samenstellingen – hun favoriete muziek ten gehore brengen. Zij worden hierbij begeleid door muziekcoaches uit Parkstad, een prachtige samenwerking tussen onder andere SCHUNCK* Pop & Rock School, Drumschool Parkstad & gitaardocent Ben Berendsen (Oefenbunker), Popschool Parkstad, Studio het Podium, Zangschool Annet Franck, Café de Haas, The Key Sessions, Wonna, Rock op’t Gras en Stichting Popmuziek Parkstad.

  “Eerder resulteerde deze samenwerking al in een reeks geweldige optredens van zo’n 50 jonge Next Generation popmuzikanten voor 3FM Serious Request 2015. Dit leidde tot zoveel enthousiaste reacties van zowel het publiek als de jonge talenten zelf, dat is besloten om door te gaan met het organiseren van muzikale events voor en door jongeren.” zegt Kristy Hollands (Popschool Parkstad) “Deze samenwerking sluit aan bij de ambitie van Parkstad Limburg, dat zich profileert als jonge, dynamische regio vol talent, waar pop en ‘urban culture’ hoog in het vaandel staan.”

  “Het is van groot belang dat de popcultuur in de regio blijft bruisen, nieuwe aanwas en ontwikkeling van ‘next generation’ muzikanten is daarvoor een must. Maar ook goede locaties en evenementen om de nodige podiumervaring op te kunnen doen. Vanuit onze passie voor live muziek ondersteunen wij vanuit Wonna.nl dit initiatief van Parkstad Popstad Talents heel graag. Zo bieden wij letterlijk ‘het podium’ en faciliteren met alle voorzieningen van ons festival Rock op ’t Gras”. Waarmee wij een mooie – en vergis je niet, een kwalitatief goede – aanvulling op het festivalprogramma realiseren. Dat is nog eens een win-win situatie!”.

  Voor meer informatie over de mogelijkheden van de Next Generation talenten en bands, neem gerust contact op!

  Jaarlijks slaan Parkstad Popstad Talent en organisator Wonna.nl de handen ineen, tijdens Rock op ’t Gras om jonge talenten uit de regio het podium te bieden.

   

 • Parkstad Popstad Talent – promo video

   

  Parkstad Popstad Next Generation – tijdens Rock op ‘t Gras