PHIL COLLINS – Collins Live Experience (tribute)

aanvraag boeking of prijsopgave COLLINS LIVE EXPERIENCE

Wat mag je verwachten?

Tijdens hun live show van 2 uur wordt het publiek door de Collins Live Experience meegevoerd. Een avond boordevol hits van Phil Collins en natuurlijk van Genesis door een 11-koppige top band!

 

Beschrijving


 •  

  COLLINS LIVE EXPERIENCE

  De ultieme Phil Collins live beleving in een 2 uur durende tribute show

  Een avond boordevol hits van Phil Collins inclusief een aantal uitstapjes naar zijn Genesis tijdperk

  In januari 2016 besluiten toetsenist en geluidendokter Ralph Hopstaken en bassist Mark van Sambeeck samen een Phil Collins tribute band op te richten. Ze willen een Collins waardige band formeren en dat betekent dat er in totaal 11 muzikanten gezocht gaan worden die samen de ultieme Phil Collins belevenis kunnen brengen aan het publiek. Na een opstartperiode met audities, repetities en heel veel over Phil Collins denken, praten en vooral naar zijn muziek luisteren, is het zover. De band staat! Puur, live en heeft in de afgelopen jaren bewezen een waardige ode te zijn aan Phil Collins en Genesis.

  Jean Louis Finta is de frontman en hij heeft de bijzondere taak zich de sound en performance van Phil te vertolken op het podium. Dat deze zanger verder een goede drummer is, is de kers op de taart! Samen met de 2 backing vocals, Marlies en Nina, worden heerlijke zanglijnen neergezet. De drummer van de band is Wouter Houben. Wouter is al zijn hele muzikale leven een groot bewonderaar van Collins en de kennis die hij heeft, maakt dat hij inmiddels de bijnaam Dokter Phil heeft. Mathias, de Oostenrijkse gitarist, is er een van formaat. Bescheiden als hij is, bezit hij een talent waar hij trots op kan zijn. En tot slot nog de blazerssectie. Onder muzikale aanvoering van Jeroen van Keulen die de meeste arrangementen schreef, zijn de Collins Live Experience Horns, met trompettisten Jeroen en Robin, trombonist Tim en saxofoniste Anne, compleet.

  De band is sinds 2017 aan het touren.

  Phil Collins, een van de meest succesvolle singer songwriters allertijden. Vele hits staan op zijn naam, zowel als solo artiest alsmede met de band Genesis. Uit liefde voor zijn muziek brengt de Collins Live Experience  deze hits! Beleef een avond Phil Collins samen met de Collins live Experience band! Een 2 uur durende show met al zijn grote hits……Een Experience om niet te vergeten

  Collins Live Experience beleven in theater, poppodium, tijdens jouw feest op je festival? Boek dan direct deze 11 koppige top live tribute-band!

 • Collins Live Experience – Live video compilatie Cultuurhuis Heerlen

   

  Collins Live Experience bestaat uit:
  Drums: Wouter Houben
  Gitaar: Mathias lang
  Bas: Mark van Sambeeck
  Keys: Ralph Hopstaken
  Saxofoon: Anne Raafs
  Trompet: Robin Jansen van Galen
  Trompet: Jeroen van Keulen
  Trombone: Tim Messerschmidt
  Leadzang: Jean Louis Finta
  Zang: Marlies Driessen
  Zang: Astrid Baggermans