THE ROCKOUSTICS (semi-accoustisch rock ‘n roll duo)

aanvraag boeking of prijsopgave Rockoustics

Wat mag je verwachten?

‘lekker herkenbaar werk uit de (early) rock ’n roll, seventies (americana), country, soul en wat blues. Muziek die op een eigen wijze en met respect voor de artiest wordt gebracht’

 

Beschrijving

 • The Rockoustics

  Echte Rock ‘n Roll maar dan zacht… Kan dat?

  Jazeker! Dat bewijzen de twee mannen van The Rockoustics. Met diverse stevige bands maakten ze jarenlang kroegen, zalen en festivals door het hele land onveilig. Nu laten ze zien dat het ook anders kan: ‘Rocken zonder oordoppen’!

  Sinds 1991 waren Martijn van Heugten en Richard Cremers de drijvende krachten achter rock band Shotgun Shadow. Nu brengen ze als duo een repertoire van rock ‘n roll, country americana op bescheiden volume.

  Zoals de naam al doet vermoeden spelen The Rockoustics rock in een unplugged achtige setting, semi-akoestisch dus. Naar keuze en gelegenheid brengen ze een repertoire met mooie nummers om naar te luisteren of juist de grootste hits van CCR, Chuck Berry, ELvis, Johnny Cash en vele anderen… zodat er gefeest en gedanst kan worden.

  En… mocht er behoefte zijn aan meer decibels dan kan op aanvraag The Rockoustics uitgebreid worden tot een complete rockband

  The Rockcoustics voor als je wilt rocken zonder oordoppen.

 • The Rockoustics – live video

  The Rockoustics zijn:

  • Martijn van Heugten – Gitaar & zang
  • Richard Cremers- Gitaar & zang

   

Andere suggesties…