SHAGGING PONIES (niet meer actief)

Wat mocht je verwachten?

Rock ’n roll extravaganza like you wouldn’t believe!
Bekende rock covers afgewisseld met vette eigen rock songs die bol staan van de humor!

Beschrijving

 • Helaas zijn de Shagging Ponies niet meer beschikbaar maar het was werkelijk Extravangante Rock ’n Roll in zijn puurste vorm!

  Kijk als alternatief eens naar: Heavy Metal Thunder

  Shagging Ponies doet het, met stip op nummer 1, voor de show én voor het publiek! Met hun extravagante Glam-, hardrock & hairmetal shows laat Shagging Ponies zien dat live rock ’n roll vooral entertainment is. Gewapend met de nodige muzikale skills, een grote dosis humor, fantastische outfits en heel veel interactie met het publiek, speelt deze band in elke kroeg, tijdens elk feest en op elk festival, het (tent)dak eraf.

  Jaren geleden gestart als coverband, bouwden zij al snel naam op in het Glamrock circuit. De Ponies, van origine een hairmetal band,  hebben zich ontwikkeld tot een sleazy eigentijdse versie van de beruchte rockbands uit de tachtiger jaren. Zodra je de interactieve rock ’n roll-extravaganza van Shagging Ponies hebt mogen ervaren, zal je leven nooit meer hetzelfde zijn…

  Tegenwoordig is Shagging ponies niet alleen bekend om hun energieke live shows… Het eigen werk, vette rock songs die bol staan van creativiteit, humor en originaliteit, worden erg goed ontvangen door het publiek. Hun debuutalbum “GREATEST tITS, is uitgebracht in februari 2016.

  Door steeds op zoek te gaan naar nieuwe manieren om te entertainen houden de Ponies de gig machine op volle kracht draaiend en de bandagenda goed gevuld.

  Enkele citaten van ervaringsdeskundigen, die boekdelen spreken:

  De Shagging Ponies weigeren om zich door gezond verstand te laten leiden, deze jongens lachen in het gezicht van de middelmatigheid en gedijen op het overdreven zijn… in eigenlijk alles!
  Bad boys met een groot hart, altijd in voor een gezellig praatje met hun fans over de lange benen, borsten (groot of klein) en behaarde vagina’s.
  Seks, drugs en Rock ’n Roll? De Shagging Ponies zijn de nieuwe ambassadeurs!
 • Shagging Ponies Live video – Fight for your right to party (cover)

   

   

  Shagging Ponies Live video – The sleazy Girl Blues (original song) + Rockin’ in the free world (cover)

   

   

  Shagging Ponies original video – Living on the road (original)

   

   

  Shagging Ponies videoclip – Flirting Eyes (original)

   

   

  Bezetting:

  Lou DeScorpio – Vocals
  Dave Gonzo – Guitars
  Paolo Vagino – Bass guitar
  Johnny Bronco – Guitars
  Dr Fill – Drums