STATUS QUO – Back to Back (tribute)

aanvraag boeking of prijsopgave Status Quo Tribute

Wat mag je verwachten?

Status Quo look-and-sound-alike tribute-band!

Beschrijving

 • De tribute to the legendendary music of Status Quo

  Status Quo tributeband Back to Back is direct na hun oprichting eind 2016, een graag geziene band op festivals, in zalen en poppodia. De door de wol geverfde bandleden hebben dan ook allemaal hun sporen allang verdiend in de muziek scene.

  Ze presenteren een heerlijk repertoire aan Quo nummers uit de tijd voor “In the army now”. De Herkenbare intro’s, stevige gitaarriffs, scheurende solo’s, stampende drumbeat en natuurlijk de onmiskenbare meerstemmige zangpartijen. Status Quo maar dan ook echt op en top Status Quo! De bekenden hits komen voorbij naar ook vele albumtracks waar Status Quo fans een groot plezier mee gedaan wordt.

  Sound-and-look-alike!
  Frontman Daniel Roumen lijkt en klinkt qua stem, gitaarspel en uiterlijk op Francis Rossi in zijn jongere jaren. Mede muzikanten Edwin Kappe (gitaar), Frenk Aendenroomer (bas en zang) en Hans Lemmen (Drum en zang) zijn Quo fans van het eerste uur. En stuk voor stuk ervaren muzikanten die weten hoe ze hun Status Quo feestje op elk popdium moeten bouwen. De band heeft in no-time een stevige naam opgebouwd nationaal en internationaal. De band speelde zo onder andere al op de Duitse Status Quo fanclub meeting. Back to Back laat je Status Quo beleven alsof je aanwezig bent bij de oorspronkelijke helden van weleer.

  Stil blijven staan is onmogelijk bij deze band die iedereen mee terugneemt naar de tijd dat Status Quo nog een Top 40 kanon was.

  Status Quo beleven in jouw café, zaal, poppodium of op je festival? Klik en Boek.

 • Status Quo cover Big fat mama by Back to Back

  https://www.facebook.com/ruud.vandrongelen.1/videos/vb.100003261913762/1724142171037830

  Status Quo cover Caroline by Back to Back

  https://www.facebook.com/ruud.vandrongelen.1/videos/1720127551439292/?t=3

  Status Quo cover Junior’s wailing by Back to Back

  https://www.facebook.com/ruud.vandrongelen.1/videos/vb.100003261913762/1724056621046385/

  Status Quo tributeband Back to Back is:

  • Daniel ‘Rossi’ Roumen (gitaar)
  • Edwin Kappe (gitaar)
  • Frenk Aenderoomer (bas)
  • Hans Lemmen (drums)