SUPERSONICS (roots Rock ‘n Roll originals)

klik hier voor een aanvraag, boeking of prijsopgave SUPERSONICS!

Wat mag je verwachten?

Original Hi-sonic – roots – rock & roll!

Beschrijving

 • Supersonics

  Hi Sonic – roots – Rock & Roll

  Een rauwe mix van verschillende roots stijlen zoals rock ’n roll, country, rockabilly, rhythm ’n blues, americana… ofwel Power-Roots zoals ze het zelf noemen.

  Het is onmogelijk om het repertoire van Supersonics te labelen, maar als in twee woorden dekt Power-roots de lading behoorlijk. Stuk voor stuk stevige eigen nummers, die hun oorsprong en inspiratie hebben gevonden in verschillende roots muziekstijlen. Denk aan Johnny Cash maar ook aan Chuck Berry, denk aan John Lee Hooker maar ook aan Merle Haggard. En denk aan vroege Elvis maar ook aan Waylon Jennings met een Beatles-hook… Denk aan de Stones maar zeker ook aan The Sonics. En dan geen covers van bovenstaande helden, maar puur eigen werk dat geschreven is als een cross-over van al hun diversiteit. Creatief en eigenzinnig, rauw en melodieus. En ondanks de eigen nummers toch heel herkenbaar.

  De bezetting van de band is iets minder traditioneel dan de meeste rock ’n roll bands, en bestaat uit twee leadgitaren, een contrabas en drums.

  Alle bandleden hebben inmiddels jarenlange ervaring in de roots muziek; van rockabilly tot country tot blues, en dat zorgt dan ook meteen voor een solide, strakke en creatieve basis. Laat je verrassen door de eigenzinnige, originele maar herkenbare sound van Supersonics!

 • Supersonics – live video – Cajun Alligator stomp

  Supersonics live video – Travel the road

  Supersonics is:
  Pascal Snijders: lead-gitaar & lead zang (The Taildraggers, Texarkana Trio)
  Jeroen van Delden: lead-gitaar & backings (Texarkana Trio)
  John Hofmans: contrabas (Rumble Rousers, ex-Powershake)
  John Rietberg: drums & backings (ex-Smokey & The Bandits)