THE POGUES – Bottles of smoke (tribute)

aanvraag boeking of prijsopgave Pogues tribute!

Wat mag je verwachten?

Daverend folkfeest met de beste hits van The Pogues

 

Beschrijving

 • The Pogues
  by Bottles of smoke

  Bottles of Smoke speelt de beste songs van The Pogues, de feestelijke folkpunkband uit de jaren 80. energiek, rauw en snel. In moordend tempo word je mee terug gesleurd in de tijd. Feesten tot je niet meer kunt met deze geweldige tribute to The Pogues!

  De opzwepende muziek van het bonte Iers-Engelse gezelschap doet de harten van folkliefhebbers sneller kloppen. Ook 30 jaar na dato is dat nog steeds het geval! het waren dan ook topmuzikanten met MacGowan als overmoeibare frontman.

  Deze tribute show duurt in overleg 60 tot 75 minuten en wordt gespeeld met dezelfde energie als die van hun idolen uit de tachtiger jaren. Het feestgehalte is zeer hoog en op het podium wordt een boeiende show neergezet. Tussen de vrolijke en snelle songs af en toe een lied met een traan en een snik. En allemaal precies zoals die unieke Pogues sound vroeger klonk met overwegend akoestische instrumenten.

  Al herinner je de nummers van The Pogues misschien niet 123, je herkent ze zeker! Al is het maar van de Nederlandstalige versies die jaren later door Rowwen Heze en Pater Moeskroen werden gespeeld.

  Laat je meevoeren op nummers als Dirty old town, Irish Rover, Sally Macleannane en Streams of whiskey, naar de donkere straten van Londen en de smerige zwartgeblakerde fabrieksmuren van een oud vervallen Iers dorp.

  Bottles of smoke spelen het beste werk van The Pogues!

   

 • Pogues tribute by Bottles of smoke – live tijdens het Rowwen Heze slotconcert!

  Pogues tribute by Bottles of smoke – live tijdens ‘t koffieconcert van Normaal!

  Bezetting:
  Accordeon/mondharmonica/zang
  Mandoline/banjo/zang
  Basgitaar/zang
  Akoestische gitaar
  Elektrische gitaar
  Tin wistle/klarinet
  Drums/zang