THIN LIZZY by Thin Lizzy Project (tribute)

boek Thin Lizzy Project!

Wat mag je verwachten?

Jong talent samen met een oude rot in het vak laten de Thin Lizzy muziek herleven. Melodische gitaarpartijen met vette riffs, een strakke beat met briljante breaks, een ronkende bas en een rauwe strot met gevoelige teksten. The boy’s (and girl) are back in town, Thin Lizzy – project is Live and Dangerous!!!

Beschrijving

 • Thin Lizzy Tribute

  by Thin Lizzy Project!

   

  Thin Lizzy was in de jaren zeventig de eerste succesvolle Ierse hardrockband. Ingrediënten: Ierse roots, tienerrebellie en working-class frustraties. De band bouwde een wilde reputatie, zowel op als naast het podium. De Afro-Ierse zanger/bassist Phil Lynott had hiervoor de perfecte utstraling. Zijn stoere stemgeluid werd ondersteund door hoekige powerchords en dubbelloops gitaarharmonieën. De band brak door in 1976 met The Boys Are Back In Town en het titelnummer van Jailbreak.

  Voor alle fans van deze klassieke hardrock is er de Thin Lizzy Project! Jong talent laat samen met een oude rot in het vak de hoogtijdagen van Thin Lizzy herleven! Melodische gitaarpartijen met vette riffs, een strakke beat met briljante breaks, een ronkende bas en een rauwe strot met gevoelige teksten. The boys (and girl) are back in town!

   

  Thin Lizzy Project op jouw festival of poppodium? Neem contact met ons op!

 • Thin Lizzy Project – Yn Noardewyn Live opname Omropfryslan

  Thin Lizzy Project is:

  Berend – Bass & Vocals
  Sjouke de Jong – Gitaar
  Esmée van Sinderen – Gitaar
  Moanne de Kroon – Drums

   

Andere suggesties…