UNWIND (unplugged pop, soul, disco)

aanvraag boeking of prijsopgave Unwind!

Wat mag je verwachten?

Duo, semi-akoestische covers, allround pop, dance, soul, disco –  zeer breed inzetbaar!

Speelduur: in overleg (maximaal 4 sets van 30 minuten)

 

 

Beschrijving

 • UNWIND

  UNWIND is een akoestisch duo met een herkenbaar eigen geluid. De soulvolle vocalen, de bijzondere uitvoering (met loopsampler) en de keuze voor veelal hedendaagse popsongs, maken van UNWIND een onderscheidende act die zowel in een intieme setting als op grotere evenementen tot zijn recht komt. Op de achtergrond wanneer u dat wilt, maar ook graag ‘in-your-face’.

  Naast een te gekke muzikale performance met zang en gitaar weet UNWIND ook het publiek te bespelen. Zangeres Hanneke is een ervaren entertainster. Zij zorgt er samen met gitarist Paul voor dat een optreden van UNWIND iets bijzonders wordt. Met smaakvolle akoestische versies van bekende ballads en classics. Maar ook met dansbare arrangementen van hedendaagse (dance)hits.

  Eventueel is de act tegen meerprijs uit te breiden met een swingende tape-show, mocht er behoefte zijn aan steviger dansmuziek op een wat later tijdstip. De zangeres zingt dan met een orkestband mee. In de pauze kan er muziek worden afgespeeld en indien gewenst komt er een dj mee. Ook is de eventuele presentatie van uw evenement in goede handen bij UNWIND. Allround en multifunctioneel inzetbaar dus!

  REPERTOIRE

  Een deel van het repertoire verandert doorlopend en wordt aangepast aan wat actueel is. Daarbij wordt steeds gekeken of de nummers te arrangeren zijn voor een akoestische setting. Daarnaast zijn er natuurlijk de classics (oude en nieuwe). UNWIND kan verder indien gewenst nummers voor een specifiek optreden op verzoek instuderen.

 • UNWIND – promo video:

   

  Bezetting:

  Zangeres met gitarist/zanger (aangevuld met samples en loops)
  Hanneke van Bakel (o.a. Creme Fresh, Van Gogh, Feesterij ’t Tunneke)
  Paul van der Weyde (o.a. Bollox’ Bloose Brothers, Van Gogh)