VOLBEAT – For Evigt Volbeat Tribute

Ik Boek: Volbeat Tribute

Wat mag je verwachten?

Een supervette 100% live Volbeat tribute-show met groot respect voor het origineel!

 

Beschrijving

 • For Evigt Volbeat Tribute

  Ijzersterke bezetting met dito Volbeat live tributeshow!

  Sterker dan ooit is Europa’s beste Volbeat tributeband, For Evigt, terug in de ijzersterke bezetting van weleer! Met een voorliefde voor het werk van Volbeat van voor het laatste album wordt een authentieke Volbeat beleving neergezet. Een complete live tribute-show waarin de muziek staat als een huis, de muzikanten hun voelbare enthousiasme overbrengen op het publiek en podium aankleding en (waar mogelijk en toegestaan) special effects zoals confetti-kanonnen en vlammenwerpers op de juiste manier worden ingezet.

  In 2011 werd deze band onder de naam ‘Volbeat Tribute’ in Waalwijk opgericht. Vijf muzikale vrienden wilden hun grote passie voor Volbeat aan het publiek laten horen. Na een aantal succesvolle optredens door heel Nederland raakte de band in een stroomversnelling. For Evigt Volbeat Tribute speelde onder andere in de Biebob in Vosselaar (de plek waar de oorspronkelijke helden zelf ook op het podium stonden). De band tourde met de ‘Keep on Rockin in a Free World Shows’, speelden op heel veel grote en minder grote festivals en traden reeds op in zalen als Dynamo Eindhoven, Gebouw-T Bergen op Zoom, Maasland Centrum Elsloo en Bibelot Dordrecht. Naast de vele optredens in Nederland, speelde ze hun live Volbeat tributeshow in België, Duitsland maar ook in Denemarken het thuisland van Volbeat zelf. Sindein volgen zowel de Nederlandse als Duitse Volbeat fanclub de band op de voet.

  Van Volbeat tribute naar For Evigt Volbeat Tribute
  In 2017 werd de bandnaam veranderd van “Volbeat Tribute” in “For Evigt Volbeat Tribute” want als het aan deze mannen ligt wordt de muziek van hun helden met trots, passie en groot respect voor het origineel, ‘voor altijd’ door hen gespeeld. Het repertoire bestaat met name uit het Volbeat werk van voor “Rewind, Replay, Rebound” (van het nieuwe album staan “Pelvis on Fire” en “The Everlasting” op de playlist). Het publiek wordt getrakteerd op songs als: “The Devils bleeding crown”, “The mirror and the ripper”, “Heaven nor hell”, “Sad man’s tongue”, “A Warriors call”, “16 Dollars”, “Pool of booze” en nog veel meer muziek die ook de Volbeat fans van het eerste uur zeer waarderen!

  Met snoeiharde riffs, een swingende beat, herkenbare meezingers in een rockabilly & metal mix wordt het publiek meegenomen in een authentieke Volbeat live beleving.

  ‘Deze band is in staat geweest om middels een puike podiumprestatie mijn interesse in de muziek van Volbeat behoorlijk te doen toenemen en dat is denk ik het grootste compliment wat ik de band kan geven.’ Sjak Roks – Lords of Metal Magazine

  ‘Vijf getalenteerde jonge mannen met een grote passie voor hun idolen ‘VOLBEAT’. Met veel enthousiasme laten ze een groot aantal nummers horen met veel respect voor het origineel. For Evigt Volbeat Tribute rules! Ik vind ze geweldig!’  Mariëlla Verhart – Volbeat Fans Holland

   

 • For Evigt Volbeat Tribute – Promo video (meet the band and the music)

  For Evigt Volbeat Tribute – Vijverparkfestival Brunssum (live phone footage)

  For Evigt Volbeat Tribute is:

  Michael Haack: vocals
  Gijs Bax: bass
  Kevin de Brouwer: drums
  Mickey Giesbers: lead guitar
  Erik Baas: rythm guitar

  Check, volg en like deze band ook via:

   

Andere suggesties…