WHITESNAKE by DeepWhite (tribute)

aanvraag boeking WhiteSnake

Wat mag je verwachten?

Whitesnake live tributeshow van 60 minuten (ook beschikbaar i.c.m. 60 minuten Deep Purple tribute)

Beschrijving

 • WHITESNAKE by DeepWhite

  DeepWhite is door de jaren heen uitgegroeid tot een stabiele zesmansformatie met doorgewinterde rockers die hun sporen hebben verdiend in de Brabantse rockscene en ver daarbuiten. Een avond met deze Whitesnake tributeband bestaat uit een gebalanceerde mix van de dampende classic rock-hits van Whitesnake.

  Denk aan songs als Crying in the rain, Give me all your love, Best Years, Still of the night maar ook aan Is this love en Here I go again. Kortom een heerlijk repertoire waarmee het publiek naar de Whitesnake beleving van weleer wordt teruggevoerd. De vijf top muzikanten en een charismatische frontman die de hoge tonen niet uit de weg hoeft te gaan zijn een traktatie voor elke classic rock liefhebber.

   

  Naast een fantastische Whitesnake tribute show is DeepWhite ook te boeken als Deep Purple tribute. De link tussen beide bands is natuurlijk zanger David Coverdale die bij Deep Purple heeft gezongen en nog steeds de frontman is bij Whitesnake. DeepWhite heeft dit gecombineerd ot een moddervet repertoire dat zowel apart als gecombineerd beschikbaar is! Zie ook: Deep Purple by Deep White!

 • Deep White – Here I go again (Whitesnake cover)

  Live phone footage, compilatie video volgt hier binnenkort.

  https://www.facebook.com/Classicrockbanddeepwhite/videos/1324694550974580/

  Whitesnake by Deep White is:

  Frank van Dalen – leadzang
  Leon van der Horst – gitaar
  Roland Verhorik – gitaar
  Jaco van der Schans – bas
  Maurice van den Dool – drums
  Harley van Kuijk – keyboards

Andere suggesties…