The Tribute Club (BLONDIE, BOWIE & REED – Package)

Wat mag je verwachten?

The Tribute Club is een unieke muziekproductie met top tributes to Lou Reed, David Bowie en Blondie. The Tribute Club neemt je mee op een artistieke, muzikale reis!

 

Foto's & video's

Promo video: The Tribute Club "Your memory lane soundtrack" met top tributes to Blondie, David Bowie en Lou Reed!
Please enter a valid URL
Please enter a valid URL

Biografie & info

The Tribute Club

The Tribute Club, ‘your memory lane soundtrack’, is een unieke muziekproductie met top tributes to Lou Reed, David Bowie en Blondie. Een betaalbaar totaalconcept met een duidelijke doelgroepfocus. Door deze manier van samenwerken wordt de kans op een uitverkochte zaal en een succesvol evenement aanzienlijk vergroot! Andy Warhol, kunstenaar en protagonist van de Amerikaanse popart, is de linking pin tussen deze top tributebands.

The Tribute Club neemt je mee op een artistieke, muzikale reis! Terug in de tijd van scheerzeep in je haar, dubbeltjes zoeken op de dansvloer, dansen op kistjes, mannen met lijntjes onder hun ogen, rokerige clubs en vrouwen met getoupeerde haren. Een unieke beleving!

Blondie by Back to Blondie
Met een optreden van Back to Blondie ga je terug in de tijd, daar waar het allemaal begon, de club CBGB in New York city! Met hun authentieke sound, verrassende muzikale uitstapjes en arrangementen creëren de muzikanten een ultieme reis door het Blondie tijdperk. Een avond met deze band is meer dan de moeite waard!

David Bowie by Ground Control
Ground Control heeft een missie: het met vuur en passie uitvoeren van Bowie-nummers, soms bijna identiek aan het origineel, soms met een twist, maar altijd met respect voor de Thin White Duke zelf. Van Ziggy Stardust tot Station to Station, van Space Oddity tot Heroes en van Five Years tot Let’s Dance. Elke periode van David Bowie is bijzonder en Ground Control weet dit zeer realistisch neer te zetten met een bijzondere, muzikale en kleurrijke live show.

Lou Reed Tribute, the blue mask
Iedereen kent Lou Reed van hits als Walk On The Wild Side, Perfect Day, Vicious, Sweet Jane en Satellite of Love. The Blue Mask speelt zijn hits en diverse nummers van zijn legendarische band The Velvet Underground. Als enige professionele Lou Reed / Velvet Underground tribute band in Nederland spelen zij met veel plezier zijn muziek –
herkenbaar en tegelijkertijd uitdagend met de zo typerende ruwe randjes.

“Tijdens ‘Your memory lane soundtrack’ krijg je het gevoel dat de geest van Andy Warhol, kunstenaar en protagonist van de Amerikaanse popart rondwaart en goedkeurend toekijkt.”

Keuze uit L, XL en XXL
Het concept is uit te breiden met een blazerssectie die in alle drie de tributes meespeelt. Een unieke toevoeging die zorgt voor extra verkoopwaarde. Ook het meenemen van een lokale support act behoort tot de mogelijkheden.

Helder: 1 contact, 1 contract, 1 rider!
Met 1 contact en 1 contract regel je 3 top tributebands in een super complete productie inclusief alle administratie, communicatie, promotie en technische afstemming rondom het event. De backline, effecten, podiumbezetting en show zijn helemaal op elkaar afgestemd. Helder, duidelijk en gemakkelijk!

Voor meer info:

Bezetting

The Tribute Club is:

 • Back to Blondie – Blondie tribute:
  Menno Bemelmans (Bas)
  Roelof Koelman (drums)
  Kitty Lanters (zang)
  Ba Refly (gitaar)
  Eric van der Kemp (toetsen)
 • Ground Control – David Bowie tribute:
  Ries de Wit (vocalen)
  Hans van Binsbergen (gitaar)
  Erwin Scheijgrond (bas)
  Marcel Kramer (toetsen)
  Marco Overkamp (drums)
  Han van den Essenburg (gitaar)
 • The Blue Mask – Lou Reed tribute:
  Jeroen van den Berg (drums en zang)
  Maurice Snijders (gitaar en toetsen)
  Stefan van Rijswijk (basgitaar en zang)
  Freek Kinkelaar (zang en gitaar)

Deze bands vind je misschien ook leuk!

The Tribute Club (BLONDIE, BOWIE & REED – Package) boeken?

Wil je deze act boeken of gewoon vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden?
Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in zodat wij je de juiste informatie kunnen sturen.

Scroll naar boven