TWO WIENERS (Vintage rock ’n roll duo)

Wat mag je verwachten?

Vintage Rock & Roll

Foto's & video's

Live video Two Wieners
Please enter a valid URL
Please enter a valid URL

Biografie & info

Two Wieners – Everly Brothers Tribute

Rock’n’Roll-band The Wieners toert voor het vierde seizoen op rij door Nederland met de theatershow ‘The Wieners Play The Everly Brothers’. Vandaag brengen ze een speciaal eerbetoon aan de Everlys, in een kleine ‘unplugged’ duo-bezetting.

Bij geen ander duo smolten de stemmen zo mooi samen als bij Don en Phil Everly. Vanaf 1957 scoorden ze talloze hits, zoals Bye Bye Love, Wake Up Little Susie, Bird Dog, All I Have To Do Is Dream en Til I Kissed You. The Wieners zingen en spelen de hits én meer live en voorzien van interessante info en grappige anekdotes.

The Wieners is een ‘vintage’ rock’n’roll-band die sinds 2005 aan de weg timmert met optredens door heel Europa, met muziek van alle jaren ’50 helden. Hun bijzondere liefde voor het werk van The Everly Brothers, leidde tot het uitbrengen van een Everly-cd, een dvd en vele tribute-concerten, tot in Engeland aan toe.

Na een live-optreden bij Veronica Inside, verklaarde muziekkenner Johan Derksen op tv dat hij nog nooit een duo had gehoord, dat de stemmen van The Everly Brothers zó goed benadert als The Wieners. Alsof Don en Phil voor je staan.

Bezetting

Rob Roemers – zang, akoestisch / elektrisch gitaar
Jaap Wijn – zang, akoestisch gitaar / contrabas

Deze bands vind je misschien ook leuk!

TWO WIENERS (Vintage rock ’n roll duo) boeken?

Wil je deze act boeken of gewoon vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden?
Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in zodat wij je de juiste informatie kunnen sturen.

Scroll naar boven