Vind een andere liveband, act of DJ

Helaas is de band, act of DJ die je zocht niet gevonden op de Wonna website!

Gelukkig hebben we bijna altijd een goed alternatief voor je beschikbaar. Check de top live-bands, DJ’s en andere acts die je bij ons kunt boeken hieronder of… zoek via de verschillende categorieën in het menu hierboven naar jouw favoriete tribute-, cover– of eigen werk bands.

Kun je niet vinden wat je zoekt? Stuur ons gerust een bericht!

WONNA BOOK TRIBUTEBANDS?

Als je op zoek bent naar de beste tribute-bands dan zit je hier goed. Wonna heeft een uitgebreid aanbod aan live tributeshows gespeeld door top bands en ervaren muzikanten. Ben je op zoek naar een complete programmering voor een Tribute Night of festival? Vraag dan eens naar onze concepten zoals Heroes of Rock, Heroes of Rock ‘n Roll, Heroes of Pop of Heroes of Folk.

Wat is er makkelijker dan dat we je echt volledig en zonder zorgen van dienst kunnen zijn? Wonna.nl is samen met haar partners in staat om ook podia, geluid- & lichttechniek, online ticketverkoop en de promotie van jouw evenement, professioneel te verzorgen.

Bekijk alle tribute-bands

WONNA BOOK COVER BANDS?

Of je nu houdt van Rock ‘n Roll, Rockabilly, Funk, Pop, Blues, Rock, Classic Rock, Metal of Trash Metal met een goede coverband in een genre naar keuze zit je altijd goed. Gevarieerd repertoire voor een lekkere live of feestavond. Boek je bij Wonna dan weet je zeker dat je een top kwaliteit band in huis haalt en dat de afspraken nagekomen worden. vertrouwd en makkelijk bands boeken dus.

Bekijk alle cover-bands

WONNA BOOK ORIGINAL BANDS?

Ze zijn gedreven, ze zijn getalenteerd, ze zijn razend enthousiast en daarnaast brengen ze een verrassend en altijd toegankelijk repertoire. Onze eigen werk bands gaan er helemaal voor en ze verdienen dan ook het podium! In verschillende genres hebben we originals beschikbaar voor jouw festival, band night of als voorprogramma. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Bekijk alle eigen werk bands

WONNA BOOK ROCKABILLY BANDS?

Vette Rockabilly, heerlijke Rock ‘n Roll en Surf voor jouw vintage festival, US car meeting, Rock ‘n Roll club of gewoon voor een fijne livemuziek avond in jouw kroeg of op je feest! Pile your hair up high, put on your blue suede shoes en let’s rock till we drop.

Bekijk alle Rockabilly bands

WONNA BOOK OTHER TOP LIVE BANDS?

Unplugged, theatershows maar ook live duo’s, trio’s of een DJ die weet hoe je een feestje moet bouwen. Je vindt het allemaal bij Wonna.nl en is er iets wat je niet kunt vinden? Laat het ons weten en we gaan voor je op zoek!

Bekijk alle live bands, acts & DJ’s

Band historie

Top live bands waar we mee mochten samenwerken

Het aanbod aan leuke livebands, DJ’s en acts dat je vindt bij Wonna.nl, mogen we gelukkig heel stabiel noemen. Natuurlijk kunnen we niet voorkomen dat er soms een band of act uit het aanbod wegvalt en/of vervangen wordt.

Soms gebeurd dat omdat een band er gewoonweg mee stopt omdat het mooi geweest is, soms omdat de band of wij andere verwachtingen hadden of dat de ambitie en/of doelstellingen m.b.t. een band bijgesteld worden waardoor de bestaande samenwerking niet meer past. In alle gevallen mogen we trots terugkijken op een fijne samenwerking met goede communicatie en leuke contacten. Hieronder een selectie van bands waarmee we eerder met veel plezier hebben samengewerkt maar die niet meer beschikbaar zijn voor boekingen via deze website om één van voornoemde redenen.

Band historie

Wonna kent een rijke historie aan leuke samenwerkingen met bands en acts in allerlei genres en bezettingen.

Klik op de bandnaam voor meer informatie over de betreffende band en vind tips voor alternatieve acts, DJ’s en bands.

De Knallende Mannen

De Knallende Mannen

zijn helaas niet meer actief sinds 2018

Zij waren een KNALLENDE rock-coverband waar we met veel plezier mee hebben samengewerkt. Johan van Gestel (zang & gitaar), Eric Berben (gitaar), Sus Kaethoven (bas) en Martin Smits (drums) dankjewel voor de fijne samenwerking en veel succes met al jullie andere muzikale projecten!

Bandinfo De Knallende Mannen

De band zag in 2013 het levenslicht, en werd opgericht door (ex-) leden van illustere bands als The Wibra’s, Dirk Diggler, SoulSteeler en Jack Foe Tot zover het informatieve gedeelte. Maar wat zet je nou in een bio over De Knallende Mannen, wat je niet al duizend keer gelezen hebt bij andere bands? Beukende drums en dreunende bassen? Die hebben ze! Scheurende gitaren? Hebben ze ook! Stoere zang? Check! Strak zijn ze en knallen kunnen ze als geen ander.

In de basis komt de band knallen met 4 mannen maar als het ‘iets meer mag zijn’… tevens te boeken met aanvulling van 2 Knallende Vrouwen voor te gekke backing vocals en nog meer show op het podium!

Eigenlijk is deze band net als je eerste vriendinnetje. De eerste keer is een onvergetelijke ervaring, je vergeet haar nooit meer. En als je haar weer ziet blijft het speciaal.

Natuurlijk hebben we top alternatieven voor je op het gebied van knallende rock coverbands.
Check bijvoorbeeld eens:

Rectifire, Waist of Time, The Reverend, One Dollar Quartet of KOYLE.

Texarkana Trio

Texarkana Trio

is helaas niet meer actief sinds 2019

Was opgericht door drie ervaren muzikanten uit de roots music en rockabilly scene. De stijl van de muziek was vooral authentieke swingende 50’s rockabilly en rock ’n roll. In een authentieke bezetting zoals Elvis en Johnny Cash die in 1954-1955 ook hadden. Texarkana Trio was puur met alleen contrabas, akoestische gitaar en elektrische gitaar.

Herkenbare bekende hits werden afgewisseld met minder bekende songs, maar ook eigen werk werdt met passie, enthousiasme en met de authentieke fifties sound gebracht. Het belangrijkste was dat het altijd swingde… en dat deed het!

Texarkana Trio heeft mooie optredens verzorgd op de bekende en belangrijke 50’s festivals zoals onder andere Rockin’ Around Turnhout, Rock & Roll SUNday Hoorn, Vintage Réunion.

Rhythmic, stomping rockabilly music, with a little bit of hillbilly bop, country boogie feel to it

Ben je op zoek naar een alternatieve band in plaats van Texarkana Trio? Kijk dan eens naar:

Guy Pierson & the Rhythm Cats, Hot Rod Riot of een van de andere Rockabilly en Rock ‘n Roll bands die je vertrouwd en makkelijk bij Wonna.nl kunt boeken!

Supersonics

Supersonics

Hi Sonic – roots – Rock & Roll

Deze band is helaas niet meer beschikbaar via Wonna.nl. Boekingen worden nog wel rechtstreeks door de band behandeld. We bedanken Pascal Snijders: lead-gitaar & lead zang (ex-The Taildraggers, ex- Texarkana Trio), Jeroen van Delden: lead-gitaar & backings (ex-Texarkana Trio), John Hofmans: contrabas (ex-Rumble Rousers, ex-Powershake) en John Rietberg: drums & backings (ex-Smokey & The Bandits) voor de fijne samenwerking door de jaren heen en wensen hen veel succes toe met hun eigen werk repertoire.

Band info Supersonics

Een rauwe mix van verschillende roots stijlen zoals rock ’n roll, country, rockabilly, rhythm ’n blues, americana… ofwel Power-Roots zoals ze het zelf noemen.

Het is onmogelijk om het repertoire van Supersonics te labelen, maar als in twee woorden dekt Power-roots de lading behoorlijk. Stuk voor stuk stevige eigen nummers, die hun oorsprong en inspiratie hebben gevonden in verschillende roots muziekstijlen. Denk aan Johnny Cash maar ook aan Chuck Berry, denk aan John Lee Hooker maar ook aan Merle Haggard. En denk aan vroege Elvis maar ook aan Waylon Jennings met een Beatles-hook… Denk aan de Stones maar zeker ook aan The Sonics. En dan geen covers van bovenstaande helden, maar puur eigen werk dat geschreven is als een cross-over van al hun diversiteit. Creatief en eigenzinnig, rauw en melodieus. En ondanks de eigen nummers toch heel herkenbaar.

De bezetting van de band is iets minder traditioneel dan de meeste rock ’n roll bands, en bestaat uit twee leadgitaren, een contrabas en drums. Alle bandleden hebben inmiddels jarenlange ervaring in de roots muziek; van rockabilly tot country tot blues, en dat zorgt dan ook meteen voor een solide, strakke en creatieve basis.

Laat je verrassen door de eigenzinnige, originele maar herkenbare sound van Supersonics!

Wil je een alternatief boeken bij Wonna voor deze band? Kijk dan eens naar:

The Rumble Rousers, The Wieners, Hot Rod Riot, One Dollar Quartet, The Regulars of Hot Rod Riot of zoek in alle Rock ‘n Roll & Rockabilly bands >>