Agenda

Evenementen voor de boeg

In de agenda hieronder vind je alle events die Wonna zelf organiseert op verschillende locaties of waar wij een bijdrage aan mogen leveren zoals bijvoorbeeld de organisatie, promotie, techniek, programmering of waar één van onze DJ’s, live-bands, trio’s, duo’s cover-bands of tribute-bands spelen.

Neem eens contact met ons op voor meer informatie of om persoonlijk kennis te maken. Dan kijken we samen wat we voor jouw festival, feest, café, zaal of theater kunnen betekenen.

Heroes of Rock - Venray - Status Quo, AC/DC, Metallica tributes

Heroes of Rock - Venray - Status Quo, AC/DC, Metallica tributes

okt 26, 8:00pm - okt 27, 1:00am

Grote Markt, 5801 BL Venray, Nederland Route

Heroes of Rock - Tribute Night Venray

Op 26 oktober in de feesttent op de Grote Markt presenteren Uitmarkt Venray en Koffie- thee en Bierlokaal "de klokkenluider" in samenwerking met wonna.nl, drie top tributes! AC/DC en Metallica by Back in Blackened, powered by Koyle(B) en Status Quo by Status Quo tribute Back to Back.

Tickets zijn verkrijgbaar voor €12,50 aan de kassa en in de voorverkoop voor €10,00 via: www.oktoberfestvenray.nl/kaartverkoop

Status Quo by Back to back:
Met de herkenbare intro’s, stevige gitaarriffs, scheurende solo’s, stampende drumbeat en natuurlijk de onmiskenbare meerstemmige zangpartijen is deze tributeband ook echt op en top Status Quo! Frontman Daniel Roumen@ lijkt en klinkt qua stem, gitaarspel en uiterlijk op Francis Rossi in zijn jongere jaren. Mede muzikanten Edwin Kappe (gitaar), Frenk Aendenroomer (bas en zang) en Hans Lemmen (Drum en zang) zijn Quo fans van het eerste uur en top muzikanten die weten hoe ze een Status Quo feestje moeten bouwen op elk popdium in binnen- en buitenland.

METALLICA & AC/DC by Back in Blackened
Leadzanger Manu Van Oppen, drummer Fa, bassist Roland Kellens, gitaristen Alan Rawson en Axel Jacobs vormen samen al jaren de meest spelende rockband van België onder de naam Koyle - spelen ze nog altijd het dak eraf in elke zaal. Twee bands belekne steeds weer favoriet onder het publiek, AC/DC en Metallica. Zo is back in Blackened ontstaan met twee moddervette tributeshows waarin een uur Metallica en een uur AC/DC de revue passeert. 26 Oktober is Gemeente Venray aan de beurt.

Kom genieten van een geweldige en zeer interactieve live show in de grote tent (ja precies die van het Okotberfest!) op de Grote markt in Venray met de beste live muziek van de grootste Heroes of Rock!
... Meer lezenMinder lezen

218 geinteresseerd  ·  31 gaat
Loudniz Classic Rock at Cultuurhuis

Loudniz Classic Rock at Cultuurhuis

okt 26, 8:30pm - okt 26, 10:30pm

Cultuurhuis Heerlen

Staat jouw radio altijd afgestemd op Arrow Classic Rock? Verlang je terug naar de tijd van brullende buizenversterkers, gillende gitaren, pompende bas en overweldigende drumpartijen? Met als kers op de taart geweldige vocals met nummers die ook ergens over gaan? Dan is Loudniz de band voor jou. Herkenbare rock classics worden met veel enthousiasme gebracht in een avondvullend programma.

Zing (of brul) mee met klassiekers van Led Zeppelin, Deep Purple, AC/DC, ZZ-Top en Neerlands trots The Golden Earring.

Voorverkoop €5
Avondkassa €7,50
Reserveren via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121
... Meer lezenMinder lezen

62 geinteresseerd  ·  23 gaat
M&M at Shoppingcenter LOON

M&M at Shoppingcenter 'LOON

okt 27, 1:00pm - okt 27, 4:00pm

't Loon
Homerusplein 1, 6411 AW Heerlen
Heerlen,  6411AW Route

Onder het shoppen, even wat drinken en luisteren of mee zingen met dit duo.. dat is gezellig!
M&M = Math op Cajon en Mark met gitaar.

25 geinteresseerd  ·  5 gaat
Kings of Leon & Status Quo - Tribute night in Katwijk

Kings of Leon & Status Quo - Tribute night in Katwijk

okt 27, 9:00pm - okt 28, 2:00am

De Branding/keldertje
Voorstraat 12
Katwijk aan Zee,  2225ER Route

Status Quo tribute Back to Back
Quo Hits uit het pré “In the army now” tijdperk worden afgewisseld met albumtracks. De herkenbare intro’s van Status Quo, vette riffs, scheurende gitaren, stampende beats en de heerlijke en typische zangpartijen. Frontman Daniel Roumen zet een fantastiche en jong Francis Rossi neer. Samen met zijn ervaren mede-muzikanten die allemaal doorgewinterde Status Quo fan zijn brengt Back to back een fantastische show in de kelder van Café de branding op 27 oktober. Stil blijven staan is geen optie! Niet meezingen ook niet!

Verder hebben we deze avond in petto:

KINGS of LEON TRIBUTE by W.O.T.
Als Waist of Time waren ze al finalist van de Veronica Coverband battle, Diep doorgedrongen in de Clash of the Coverbands competitie en bekend in alle uithoeken van Nederland, Frankrijk, België en Duitsland. Deze mannen hebben hun sporen verdiend op de vele live podia. vanaf het tweede half jaar 2018 starten zij met hun Kings of Leon tribute tour en Cafe de branding is één van de locaties waar zij een te gekke set met Kings of Leon songs gaan spelen. Denk hierbij aan alle wereldhits maar ook de beste album stukken van deze fantastische band. Dus ook voor de ultieme Kings Of leon ervaring moet je bij de branding zijn!

Open: 21 uur
Aanvang: 22 uur
Voorverkoop: €15 (verkrijgbaar aan de bar)
Kassa: €17,50
... Meer lezenMinder lezen

74 geinteresseerd  ·  18 gaat
Mumfords Calling at Rick festival

Mumfords Calling at Rick festival

okt 27, 10:30pm - okt 28, 12:00am

Sint Raphaelpad, 6001 Weert, Nederland Route

Festival ter gelegenheid van de opening van het nieuwe gebouw van RICK, Op het plein bij het Raphaelpad in Weert.
meer info volgt.

Mumfords Calling, zorgt voor een totale Mumford and Sons beleving. Een feestelijke mix van bluegrass, country, pop, rock en folk gebracht met veel passie en plezier in een energieke performance.
Kijk voor meer info over deze band op: wonna.nl/product/mumford-and-sons-tribute-mumfords-calling/
... Meer lezenMinder lezen

17 geinteresseerd  ·  8 gaat
Supersonics at klaver 4

Supersonics at klaver 4

nov 3, 8:30pm - nov 4, 1:30am

klaver 4
Florence Nightingalestraat 6
Brunssum,  6441 HW Route

Supersonics Een rauwe mix van verschillende roots stijlen zoals rock ’n roll, country, rockabilly, rhythm ’n blues, americana… ofwel Power-Roots zoals ze het zelf noemen.

Het is onmogelijk om het repertoire van Supersonics te labelen, maar als in twee woorden dekt Power-roots de lading behoorlijk. Stuk voor stuk stevige eigen nummers, die hun oorsprong en inspiratie hebben gevonden in verschillende roots muziekstijlen. Denk aan Johnny Cash maar ook aan Chuck Berry, denk aan John Lee Hooker maar ook aan Merle Haggard. En denk aan vroege Elvis maar ook aan Waylon Jennings met een Beatles-hook… Denk aan de Stones maar zeker ook aan The Sonics. En dan geen covers van bovenstaande helden, maar puur eigen werk dat geschreven is als een cross-over van al hun diversiteit. Creatief en eigenzinnig, rauw en melodieus. En ondanks de eigen nummers toch heel herkenbaar.

Entree € 5,00 band begint om 21 uur.
... Meer lezenMinder lezen

31 geinteresseerd  ·  6 gaat
The Faction - Moscow EP Release Show

The Faction - Moscow EP Release Show

nov 9, 9:00pm - nov 10, 12:00am

Bruin Café JaxX
Molenstraat 60
Roosendaal,  4701JT Route

Presentatie van de EP "Moscow" van the Faction!

35 geinteresseerd  ·  9 gaat
Hot Rod Riot at Maloe Melo

Hot Rod Riot at Maloe Melo

nov 23, 10:30pm - nov 24, 1:00am

Maloe Melo
Lijnbaansgracht 163
Amsterdam,  1016VX Route

There's gonna be a rumble in Amsterdam at Maloe Melo. Hot Rod Riot comes to rocks da house. Pile up your hair high and put on those fishnet stockings! 😎

34 geinteresseerd  ·  5 gaat
Lukazz at Hdc big meersen

Lukazz at Hdc big meersen

nov 24, 9:00pm - nov 25, 12:00am

Hdc Big
Burgemeester Kisselstraat
Meerssen,   Route

Lukazz: Een kick-ass, straight-up, hard-rocking coverband.
Meer info over dit evenement volgt.

10 geinteresseerd  ·  6 gaat
The Regulars in Café Ut Vloot

The Regulars in Café Ut Vloot

nov 24, 9:00pm - nov 25, 1:00am

Cafe Ut Vloot
Sint Josephstraat 52
Maastricht,  6227 sn Route

Rockabilly bash 🎸🎤🖒

129 geinteresseerd  ·  16 gaat
Stray Cats & Volbeat Tribute Night in Katwijk

Stray Cats & Volbeat Tribute Night in Katwijk

nov 24, 9:00pm - nov 25, 2:00am

De Branding/keldertje
Voorstraat 12
Katwijk aan Zee,  2225ER Route

Hoe cool zou dat zijn? Stray Cats en Volbeat op 1 avond! 24 november gaat het gebeuren bij De Branding/keldertje!

Niet de meest vanzelfsprekende combinatie of misschien toch wel? Ja natuurlijk wel! Van raw 'n dirty rockabilly van de Stray Cats naar de vette heavy metal rockabilly van Volbeat. Daar moet je bij zijn!

De laatste keer dat For Evigt Volbeat Tribute bij ons op het podium stond was top. Deze bouwen ze vast en zeker weer een feestje in de kelder samen met Stray Cats Tribute by Hot Rod Riot

Open: 21 uur | Aanvang: 22 uur
VVK aan de bar: €15 | Avondkassa: €17,50
... Meer lezenMinder lezen

104 geinteresseerd  ·  25 gaat
Elvis fifties rockabilly by Blue Moon Trio in het Cultuurhuis

Elvis' fifties rockabilly by Blue Moon Trio in het Cultuurhuis

nov 30, 8:30pm - nov 30, 11:30pm

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
Heerlen,  6412 CD Route

Een fantastische 50’s tribute aan de jonge Elvis Presley

Een aaneenschakeling van bekende hits en minder bekende Elvis songs zoals die qua bezetting en opzwepende sfeer gebracht werden door The King of Rock ’n Roll in zijn jonge jaren.

Young Elvis, zoals hij op het podium stond in de fifties wordt op overtuigende wijze neergezet door Guy Pierson. Met schuddende heupen, een gouden stem en op akoestische rhythm guitar, laat Guy de jonge King of Rock ’n Roll voor je ogen herleven. Het trio bestaat verder uit Deon Buck als ‘Bill Black’ op stand-up bass en Huub Goosen in de rol van ‘Scotty Moore’ op lead guitar. De authentieke bezetting waarmee Elvis in the early years de podia onveilig maakte.

Blue Moon Trio bestaat uit ervaren muzikanten uit de rock & roll en Rockabilly scene. Bekend van onder andere de Boppin’ Rockets en CC Jerome’s Jetsetters.

De gelijkenis van zanger Guy Pierson qua uiterlijk met de jonge Elvis is erg groot en ook zijn bewegingen en uitstraling laten Elvis Presely uit de beginjaren van zijn muzikale loopbaan voor je ogen herleven!

Een top tribute van hoge kwaliteit waarin het Elvis repertoire uit de 1950’s ‘Sun periode’ wordt neergezet alsof je er zelf bij was.

Entree € 10 aan de kassa maar... in de voorverkoop € 7,50 via Cultuurhuis Heerlen en tickets@wonna.nl
... Meer lezenMinder lezen

69 geinteresseerd  ·  3 gaat
Steady State at Klaver 4

Steady State at Klaver 4

dec 1, 8:30pm - dec 2, 1:30am

klaver 4
Florence Nightingalestraat 6
Brunssum,  6441 HW Route

Steady State ze komen weer naar klaver 4 te Brunssum.
Zet de datum alvast in je agenda!

44 geinteresseerd  ·  17 gaat
Music Night met Loudniz

Music Night met Loudniz

dec 1, 9:00pm - dec 2, 12:30am

Cafe Amadeus
Markt 34
Geleen,  6161 GJ Route

Loudniz: Herkenbare rock classics worden met veel enthousiasme gebracht in een avondvullend programma. Zing (of brul) mee met klassiekers van Led Zeppelin, Deep Purple, AC/DC, ZZ-Top en Neerlands trots The Golden Earring.

67 geinteresseerd  ·  15 gaat
Ben Littlewood in Shoppingcenter LOON

Ben Littlewood in Shoppingcenter 'LOON

dec 8, 1:00pm - dec 8, 4:00pm

't Loon
Homerusplein 1, 6411 AW Heerlen
Heerlen,  6411AW Route

Ben Littlewood & Johan Hendrikse
Easy listening, pop, ballads. Zowel covers als eigen werk.

2 geinteresseerd
Heroes of Rock - Maaslandcentrum Elsloo

Heroes of Rock - Maaslandcentrum Elsloo

dec 8, 8:00pm - dec 9, 1:00am

Maaslandcentrum Elsloo
Burg Maenenstraat 45
Elsloo,  6181 EA Route

Op 8 december 2018 komen drie top tributes naar het Maaslandcentrum in Elsloo!

VOLBEAT by Volbeat tribute For Evigt
Ronduit de beste internationale tribute to the music of Volbeat! Zelfs in Denemarken Volbeat’s thuisland, zijn de reacties op hun live show laaiend enthousiast!

METALLICA & AC/DC by Back in Blackened
De meest spelende rock band van België - Koyle - speelt elke zaal plat met hun combi tribute waarin een uur Metallica en een uur AC/DC de revue passeert.

Tickets zijn in de voorverkoop online te krijgen via: shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/heroes-of-rock-vobeat-acdc-metallica

... en hardcopy tickets zijn ook in de voorverkoop verkrijgbaar bij Maaslandcentrum Elsloo!
... Meer lezenMinder lezen

531 geinteresseerd  ·  106 gaat
Jerry Lee Lewis by Them Lewis Boys | Theater t Onderdak

Jerry Lee Lewis by Them Lewis Boys | Theater 't Onderdak

dec 8, 8:15pm - dec 8, 11:15pm

Theater 't Onderdak
J.P. Gouverneurlaan 40A
Sassenheim,  2171 ER Route

Muziektheatershow met THEM LEWIS BOYS
De show vertelt het verhaal van de piano-beukende Rock 'n Roll legende Jerry Lee Lewis. Wie kent niet zijn hits als Whole lotta shakin' going on en Great balls of fire?

Deze voorstelling neemt je mee terug naar het begin:
Lewis die in 1956 zijn eerste noten zingt en speelt in de inmiddels beroemde Sun Studio's in Memphis Tennessee.

De 4-koppige band, met pianist en zanger Jeroen Sweers - The Pianist (bekend van o.a. theatershow the Grand Piano Boogie Train), laat je live getuige zijn van een belangrijk stuk „Rock 'n Roll history“ en tegelijkertijd beleef je een theaterconcert in al zijn rauwheid zoals deze werden gegeven door 'The Killer' zelf in de jaren '50 en '60.

Kom en beleef deze heerlijke avond vol fifties Rock `n Roll bij Theater ’t Onderdak!

J.P. Gouverneurlaan 40A | 2171 ER Sassenheim
0252 - 22 58 74 | info@hetonderdak.nl | www.hetonderdak.nl
... Meer lezenMinder lezen

41 geinteresseerd  ·  4 gaat
The life & music of Jerry Lee Lewis - by Them Lewis Boys

The life & music of Jerry Lee Lewis - by Them Lewis Boys

dec 21, 8:00pm - dec 21, 11:00pm

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
Heerlen,  6412 CD Route

Theatershow:
THE MUSIC & LIFE of JERRY LEE LEWIS – THE KILLER
by THEM LEWIS BOYS

De show vertelt het verhaal van de piano-beukende rock 'n' roll legende Jerry Lee Lewis. Wie kent niet nummers als Whole lotta shakin' going on en Great balls of fire? Deze voorstelling
neemt je mee terug naar het begin: Lewis die in 1956 zijn eerste noten zingt en speelt in de inmiddels beroemde Sun Studio's in Memphis Tennessee.

De 4-koppige band, met pianist en zanger Jeroen Sweers - The Pianist (bekend van o.a. theatershow the Grand Piano Boogie Train), laat je live getuige zijn van een belangrijk stuk „rock 'n' roll history“ en tegelijkertijd beleef je een theaterconcert in al zijn rauwheid zoals deze werden gegeven door 'the killer' zelf in de jaren '50 en '60.

Het verhaal van Jerry Lee Lewis is bijzonder Deze ultieme „badboy“ of rock 'n' roll wilde de wereldhit „Great balls of fire“ eigenlijk niet opnemen omdat hij het zelf duivelse muziek vond. Pas na veel aandringen van Sunstudio-baas Sam Phillips deed Jerry het dan toch maar en the rest... is history as they say.

Jerry Lee's leven kent vele hoogtepunten en diepe dalen. Zowel op persoonlijk als muzikaal vlak. Na een aantal grote hits stond Lewis in 1958 op het punt Elvis van de troon te stoten, maar het schandaal omtrent het huwelijk met zijn 13- jarige nichtje wierp hem terug van de grote concertzalen naar obscure honky-tonks en roadhouses. Zijn gage zakte van 10.000 dollar naar 250 dollar op een avond. Zijn carrière leek voorbij...

Maar Jerry Lee keerde terug, zijn muziek overwon en hoe! Kom en beleef deze heerlijke avond vol fifties rock `n roll in de de theaterzaal van Cultuurhuis Heerlen.

open: 20 uur
aanvang: 20:30
Speelduur: ca. 100 minuten met pauze
Voorverkoop: €10
Avondkassa: €15
... Meer lezenMinder lezen

45 geinteresseerd  ·  11 gaat
CHRISTMAS WITH LIKE A ROLLING STONE in Café Ut Vloot

CHRISTMAS WITH LIKE A ROLLING STONE in Café Ut Vloot

dec 22, 9:00pm - dec 23, 1:00am

Cafe Ut Vloot
Sint Josephstraat 52
Maastricht,  6227 sn Route

Christmas with LIKE A ROLLING STONE in Cafe Ut Vloot. Gratis entree.

91 geinteresseerd  ·  17 gaat
Blue Moon Trio, Javaans eetcafé, Kleine Berg 34B

Blue Moon Trio, Javaans eetcafé, Kleine Berg 34B

dec 26, 5:30pm - dec 26, 11:00pm

Javaans Eetcafé
kleine berg 34B
Eindhoven,  5611 JV Route

Het vertrouwde en gezelligste kerstfeest van het jaar !
Deze keer zal Blue Moon Trio hier een optreden verzorgen.
Er zijn maar 90 kaarten beschikbaar dus zorg dat je er op tijd bij bent !

4 geinteresseerd  ·  2 gaat
2Groove at Shoppingcenter LOON

2Groove at Shoppingcenter 'LOON

dec 29, 1:00pm - dec 29, 4:00pm

't Loon
Homerusplein 1, 6411 AW Heerlen
Heerlen,  6411AW Route

2Groove - Acoustics in Shoppingcenter 'LOON

4 geinteresseerd  ·  1 gaat
Extra Concert For Evigt (Tribute Volbeat) In Cafe De Lijst

Extra Concert For Evigt (Tribute Volbeat) In Cafe De Lijst

jan 12, 9:00pm - jan 13, 1:00am

Café De Lijst
Hoofdstraat 34
Hoogeveen,  7901JR Route

Het eerste concert was in 1 week uitverkocht..wegens veel navraag een extra concert gepland met de jongens van For Evigt!!

Kaarten van 19 oktober kunnen niet geruild worden met die van 12 januari!!
Voorverkoop start 5 september om 16 uur..graag contant betalen!!! €5,- per ticket.

85 geinteresseerd  ·  29 gaat
Rock op t Gras festival 5, 6 en 7 juli 2019

Rock op t Gras festival 5, 6 en 7 juli 2019

jul 5, 7:00pm - jul 7, 8:00pm

ROCK OP T GRAS - festival
Heidestraat 20
Brunssum,  6443 VZ Route

Eerste weekend van de zomervakantie zijn we weer terug voor de 5de keer Rock op t Gras in het Schutterspark.

263 geinteresseerd  ·  48 gaat
Rock op t Gras - Rockabilly Night

Rock op t Gras - Rockabilly Night

jul 5, 7:00pm - jul 5, 11:59pm

ROCK OP T GRAS - festival
Heidestraat 20
Brunssum,  6443 VZ Route

Fridaynight = Rockabilly Night!

Dagtickets en Weekendtickets t.z.t. verkrijgbaar via www.rotg.nl

248 geinteresseerd  ·  31 gaat
meer laten zien