Blast Off – Stray Cats tribute @ Oefenbunker Landgraaf

Oefenbunker - Landgraaf

3 mei 2024, 20:00

Stray Cats, is de band die Rockabilly terug bracht op de hitlijsten in de vroege tachtiger jaren. Ze scoorden verschillende grote hits aan beide kanten van de Atlantische oceaan met fifty looks met een rebels punkrandje in combinatie met hun originele stevige rock n roll sound. Een mix van strakke beats, rauwe rock’n’roll en jazzy sausje. Elegant maar hard, strak maar lekker losjes, vertrouwd en herkenbaar en tegelijk ontzettend vernieuwend!

Blast Off brengt een ode aan hun helden; Brian Setzer, Lee Rocker en Slim Jim Phantom. Inderdaad… de 3 enthousiaste muzikanten van dit Rockabilly trio zijn geen lookalikes maar hun vertolking van de bekende Stray Cats hits zoals Sexy and 17, Stray Cat strut, Runaway boys, Rock this town en Rumble in Brighton raakt je gegarandeerd. Op het podium ontstaat een live Rock ’n Roll feest dat het publiek nooit meer zal vergeten. Stil blijven staan is dan ook geen optie!

Het explosieve trio bestaat uit staande drummer Math Meijers (o.a. ex. Hot Rod Riot) en zanger / gitarist Mark Tielemans (Hot Rod Riot en The Rockin’Rhythm Cats) en Deon Buck (o.a. ex CC Jerome’s Jet Setters, ex Blue Moon trio en The Rockin’ Rhythm Cats) op double bass.
„There’s gonna be a rumble so… pile your hair up high and rock this town with us“

3 mei 2024
Deuren: 20.00 uur
Start: 21.00 uur

Deel dit evenement via:
Scroll naar boven