Koyle – Rock Night, Kortemark België

BAR La GARE

20 juli 2024, 14:00

Op zaterdag 20 juli is het tijd om de rockscene nieuw leven in te blazen bij Bar La Gare!  Met een live optreden van Koyle, een van de beste rockbands in België, zijn we op een missie genaamd ‘In The Name of Rock’!
In een tijd waarin dance beats de overhand lijken te hebben, hebben de DJ’s de voormalige rockpodia overgenomen. Maar wij geloven dat rock nog steeds leeft en dat er ruimte is voor de nieuwe generatie rockers in deze moderne muziekcultuur. Koyle komt naar jouw stad om het woord ‘rock’ te prediken en je te overtuigen dat deze muziekstijl springlevend is!
Deze vijf rockpredikanten zullen je meeslepen in een wervelende show vol actie en interactie. Bereid je voor om bekeerd te worden, IN THE NAME OF ROCK!
 Koyle werd verkozen tot “meest populaire coverband in België 2011-2012” en “meest populaire coverband van de eerste Benelux halve finale op Clash of the Coverbands 2011-2012”. En alsof dat nog niet genoeg was, werden ze ook verkozen tot “meest populaire band van de Benelux 2012” tijdens de grote finale van Clash of the Coverbands! Ze hebben bewezen dat ze het kunnen, en nu is het jouw kans om ze live te zien optreden!
Mis deze epische rockavond niet! Zet het in je agenda, nodig je vrienden uit en laten we samen rocken bij Bar La Gare op 20 juli! 
Deel dit evenement via:
Scroll naar boven