HOT ROD RIOT (Rockabilly & Rock ‘n Roll)

boek Hot Rod Riot!

Wat mag je verwachten?

Hot Rod Riot speelt live Rockabilly en Rock ‘n Roll met een hoog Stray Cats gehalte. De missie is van deze enthousiaste mannen is helder: ‘samen met het publiek steeds weer een memorabel Rockabilly feest bouwen!’

 

 

Beschrijving

 • Hot Rod Riot

  Live Rockabilly & Rock ‘n Roll trio!

  Hot Rod Riot brengt Rockabilly en Rock ‘n Roll met een hoog Stray Cats gehalte. De missie is van deze enthousiaste mannen is helder: ‘samen met het publiek steeds weer een memorabel Rockabilly feest bouwen!’ Dat dit trio daar zelf heel veel plezier aan beleeft, dat spettert dan ook steevast van het podium af.

  Geïnspireerd door de Stray Cats maar met een geheel eigen twist bouwen ze een Rockabilly en rock ‘n roll feest waar het enthousiasme vanaf spat. Denk daarbij aan bekende Stray Cat songs zoals Runaway boys, Stray Cats Strut, Rumble in Brighton, Fishnet Stockings, Sexy and seventeen, 18 Miles to Mephis, Blast off, Gene and Eddy en Rock this town maar ook aan Rockabilly klassiekers als Stood up, Please don’t leave me, My one desire, Come on everybody en Summertime blues. Dat aangevuld met all time Rock ‘n Roll hits als Blue suede shoes, Hound dog, Oh boy, Peggy Sue, Great balls of fire en Johnny B Good maakt een optreden van Hot Rod Riot verrassend veelzijdig en gevarieerd voor jong en oud!

  “Hot Rod Riot – is een Rockabilly and Rock ‘n Roll fun feest voor iedereen met standup drums, double bass, guitar en meerstemmige zang! – we want more!”

  De band is tevens beschikbaar met een vette festival-set die eigenlijk in elke programmering past! Hot Rot Riot brengt een feest van herkenning, plezier en komt met de garantie dat je niet stil kun blijven staan.

  Hot Rod Riot boeken voor jouw kroeg, zaal, café, feest of festival? klik op de button.

 • Hot Rod Riot – 2021 live compilatie

  Hot Rod Riot live in Denmark – live compilatie

  Hot Rod Riot – live phone footage @OJC de Comeet Someren

  A Rumble in Someren!

  Het is maar phonefootage met bijbehorende beeld- en geluidskwaliteit maar… het was een waar feestje bij OJC Comeet Someren tijdens Comeet Outdoor #4. We love to come back again someday. Someren, you rock!Complimenten aan de organisatie, vrijwilligers en de techniek!

  Geplaatst door Hot Rod Riot op Zondag 14 oktober 2018

  Bezetting:

  Mark Tielemans: lead vocals en gitaar
  John Hofmans: double bass en vocals
  Luc Groeneweg: standup drums en vocals