HOT ROD RIOT (Rockabilly & Rock ’n Roll)

boek Hot Rod Riot!

Wat mag je verwachten?

Hot Rod Riot speelt live Rockabilly en Rock ’n Roll met een hoog Stray Cats gehalte. De missie is van deze enthousiaste mannen is helder: ‘samen met het publiek steeds weer een memorabel Rockabilly feest bouwen!’

 

 

Beschrijving

 • Hot Rod Riot

  Live Rockabilly & Rock ’n Roll trio!

  Hot Rod Riot brengt Rockabilly en Rock ’n Roll met een hoog herkenbaarheidsgehalte. De missie is van deze enthousiaste mannen is helder: ‘samen met het publiek steeds weer een memorabel Rock ’n Roll en Rockabilly feest bouwen!’ Dat dit trio daar zelf heel veel plezier aan beleeft, dat spettert dan ook steevast van het podium af.

  Geïnspireerd door de helden van weleer maar met een geheel eigen twist bouwen ze een Rockabilly en rock ’n roll feest waar het enthousiasme vanaf spat. Denk daarbij aan bekende Stray Cats songs zoals Runaway boys, Stray Cats Strut, Rumble in Brighton, Fishnet Stockings, Sexy and seventeen, 18 Miles to Mephis, Blast off, Gene and Eddy en Rock this town maar ook aan Rock & Roll en Rockabilly klassiekers als Stood up, Please don’t leave me, My one desire, Come on everybody en Summertime blues. Dat aangevuld met all time Rock ’n Roll hits als Blue suede shoes, Hound dog, Oh boy, Peggy Sue, Great balls of fire en Johnny B Good maakt een optreden van Hot Rod Riot verrassend veelzijdig en gevarieerd voor jong en oud!

  “Hot Rod Riot – is een Rockabilly and Rock ’n Roll fun feest voor iedereen! Met standup drums, double bass, guitar en meerstemmige zang! – we want more…”

  De band is beschikbaar voor een vette festival-set of met een gevarieerd avondvullend repertoire. Hot Rot Riot brengt een feest van herkenning, plezier en komt met de garantie dat je niet stil kun blijven staan.

  Hot Rod Riot boeken voor jouw kroeg, zaal, café, feest of festival? klik op de button.

 • Hot Rod Riot – 2021 live compilatie

  Bezetting:

  Mark Tielemans: gitaar en vocals
  John Hofmans: double bass en vocals
  Luc Groeneweg: standup drums