KOYLE – a tribute to rock coverband

boek KOYLE !

Wat mag je verwachten?

Een explosieve rockervaring! Op energieke en zelfs explosieve wijze brengt KOYLE moddervette eigen interpretaties van rock hits van de jaren 70  tot nu.

 

Beschrijving

 • KOYLE

  De vetste rockshow, uit België – a tribute to Rock!

  Koyle draait al meer dan 20 jaar met veel succes mee op de grootste podia in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Na het winnen van Clash of the Coverbands Benelux in 2012 mogen ze zich de beste Rock coverband van de Benelux noemen.

  Niet zomaar een coverbandje!
  Koyle zet met veel overtuiging een spetterende en knallende rockshow neer. Naast de muzikale kwaliteiten van de muzikanten en de energieke frontman wordt de beleving compleet gemaakt met LED schermen, moving heads, vuurspuwende gitaren en confetti kanonnen. Voor het publiek is een avond met deze band een ware traktatie.

  Veelzijdig en breed repertoire
  Het repertoire is ontzettend breed en rockt het dak eraf. Denk bijvoorbeeld aan AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Guns N’ Roses, Rage against the machine maar ook aan Limb Bizkit, Nirvana, Bon Jovi, Pearl Jam, Blink 182, Midnight Oil en vele andere legends of rock!

  Koyle staat voor de 4 P’s : Power, Passion, People & Party.

  Deze te gekke rockshow “All for rock for all” op jouw festival of poppodium? Neem contact met ons op!

  Koyle is ook beschikbaar in een combinatie show met 2 top tributes, to AC/DC en Metallica onder de naam Back in Blackened. Lees hier alle info >>

 • KOYLE – Live phone footage compilatie
  opgenomen tijdens de Spring Party in Houthalen 12-2017

  KOYLE is:
  Manu: lead vocals
  Rol: bass / vocals
  Fa: drums
  Axel: guitar / vocals
  Alan: guitar / vocals

   

Andere suggesties…