MpirE

aanvraag boeking MpirE

Wat mag je verwachten?

MpirE is een allround hardrock/metal coverband

Beschrijving

 • MpirE

  Did you have your rock today???

  MpirE is een allround hardrock/metal coverband die met hun uitgebreide repertoire een compleet beeld geeft van de nummers die muziekgeschiedenis hebben geschreven.

  De nadruk ligt hierbij op de jaren ’80 en ’90, maar ook recentere nummers worden door MpirE met verve ten gehore gebracht. Door de vele optredens de laatste jaren is niet zozeer de vraag “Did you have your rock today?”, maar meer “Wanneer ga jij de rock-ervaring van MpirE beleven?”

  To tribute or not to tribute?

  In feite is een optreden van MpirE een tribute aan het gehele muziekgenre in de goede zin van het woord, een eerbetoon aan de bands die onze muzieksmaak en de liefde voor muziek hebben beïnvloed.

  MpirE is ook te boeken voor festivals als Metallica-tribute (Garage-inc) waarin we proberen diverse nummers van deze mega-band zo goed mogelijk ten gehore te brengen.

  Dit alles zonder bijnamen, pruiken, sterallures en een in het Engels pratende zanger , maar vol respect en op onze eigen MpirE manier.

  Waar kun je ons tegenkomen?

  Het doel van MpirE is om op zoveel mogelijk plaatsen het publiek een hardrock/metal-avond voor te schotelen wat een feest van herkenning moet worden.

  Dus hou je van spektakel en retestrakke covers, dan moet je echt eens en optreden bijwonen,of het nu is in een klein café of op een groot podium tijdens een festival.

   

 • MpirE
  video volgt

   

  MpirE is:

  Erik Verschueren – gitaar
  Peter Zijlmans – drums
  Jorg van Bree – zang
  Perry Harks – gitaar
  Louis Hermans – basgitaar

   

Andere suggesties…