ROCKDUVELS (Limburgse Koempelrock)

Boek hier De Rockduvels!

Wat mag je verwachten?
De enige echte Rockduvels, de Boerenrock-met-een-zachte-G-sensatie uit het zuiden des lands. De band speelt een gezonde combinatie van eigen werk en covers van Mooi Wark maar dan zonder het Drentse dialect.

 

Beschrijving

 • De Rockduvels

  Deze in 2013 opgerichtte band maakt een gezonde mix van covers en eigen werk geïnspireerd door Mooi Wark, Status Quo en AC/DC, in Limburgse Dialect. De ‘zuidelijke boerenrock’ ofwel Koempelrock, geeft het unieke karakter aan deze band. Met veel humor en ook serieuzere nummers kan deze band elke zaal omtoveren tot een waar Rock ’n Roll feest!

  De Rockduvel trein staat met alle wielen op de rails en de bandleden hebben met veel plezier plaatsgenomen in de wagons. De Rockduvels anno nu hebben gekozen voor een vaste koers en een herkenbare identiteit. In de actuele setlist wordt een gezonde mix van eigen werk en covers van Mooi Wark gespeeld. Een van de hoogtepunten was de Mooi Wark fanclubdag waar de Rockduvels met veel succes voor circa 300 “die hard” fans van Mooi Wark speelden.

  De Rockduvels weten hoe ze een feestje moeten maken! Wil jij deze top live band boeken voor jouw festival, feest, kroeg of zaal? Neem dan direct contact met ons op!

  Enkele referenties:

  in D’r Sjtee Uul in Landgraaf
  Frost-fest in Geleen
  De Pul in Uden
  Poppodium Volt in Sittard
  Fanclub-avond van Mooi Wark
  Knastercross 2016
  Bie Nobis 2015 en 2016

  Eigen werk CD opname (met medewerking van Mooi Wark)

  De rockduvels gaan in 2020 op tour door Limburg en brengen in mei hun 2de cd uit!

 • De Rockduvels 2019

   

  Bezetting:

  Peter(mic sjeeskees) – Zang
  Piet (pietjefender) – Leadgitaar
  Ron(the animal) – Drums
  Bianca(poemoekel) – Slaggitaar
  Arno(d’r DjoO) – Basgitaar