SANTANA by Fuente del Ritmo (tribute)

aanvraag boeking of prijsopgave Santana Tribute

Wat mag je verwachten?

Een ode aan de wereldberoemde, elf-voudig Grammy award winnaar, Latin rock band Santana gespeeld door een Nederlandse 8 man sterke, multiculturele formatie met maar liefst drie percussionisten: Fuente del Ritmo!

 

Beschrijving

 • Santana Tribute by Fuente del Ritmo

  Fuente del Ritmo (betekent “Bron van het Ritme”)

  Wie kent de hits niet? Black magic woman, Oye como va, Samba pa ti, Maria-Maria, She’s not there, Europa
  Santana werd in 1969 wereldberoemd door hun optreden op Woodstock. De band heeft 26 studio albums, 7 live albums, 61 singles, en 23 compilatie albums uitgebracht met 24 singles in de Nederlandse Top 40, 13 grammy awards en wereldwijd ontzettend veel uitverkochte optredens op de allergrootste podia…..ook in Nederland.

  Fuente Del Ritmo (FDR) is een Santana tribute band die met heel veel passie en plezier een zeer herkenbare Santana beleving levert.
  De mid 70’s – 80’s signature Santana gitaar sound wordt bereikt door gebruik van eenzelfde Boogie versterker / Altec speaker /Yamaha SG gitaar. Een zeer essentieel onderdeel en de drijvende kracht van Santana muziek ( en dus ook bij FDR ) is de ritmesectie.
  Zuid Amerikaanse en Afrikaanse ritmes op conga’s, timbales, bongo’s en allerlei kleine percussie-instrumenten smelten samen met stevige rock beats op drums, waar keyboards en gitaar solo’s als een Latin saus met funky kruiden en zwoele jazz smaakmakers, overheen gegoten wordt.

  De band neemt je mee op een Latin Amerikaanse, Afrikaanse en Cubaans/Caribische ritmische reis langs de vele wereldberoemde hits uit de begin (Woodstock) periode tot aan de recentere hits die ook tot het repertoire van FDR behoren.

  En om de danssfeer compleet te maken is er de optie onze performance ook nog eens aan te vullen met Braziliaanse samba danseressen, getooid in veren.

   Een opzwepende tropische Latin-rock belevenis waarbij stilstaan geen optie is.
   Hierdoor is FDR in staat een as-close-to-real-as-it-gets Santana Experience te bieden.

   

 • Santana Tribute by Fuente del Ritmo

   

  Fuente del Ritmo bestaat uit:

  Leon        keyboards

  Han          bass guitar

  Bill            lead guitar

  Chris        drums

  Maarten    timbales / conga’s / small percussion

  Ton           conga’s / small percussion

  Paul          vocals

  Alex          vocals

  SOUND TECH :

  Hans

  m.n. geschikt voor de grote podia!

Andere suggesties…