STRAY CATS by Blast Off (tribute)

boek Stray Cats Tribute!

Wat mag je verwachten?

Dikke vette Stray Cats tribute set van 60 tot 90 minuten, Raw ’n Dirty!

 

Beschrijving

 • Stray Cats tribute & more

  by Blast Off

  Stray Cats, is de band die Rockabilly terug bracht op de hitlijsten in de vroege tachtiger jaren. Ze scoorden verschillende grote hits aan beide kanten van de Atlantische oceaan met fifty looks met een rebels punkrandje in combinatie met hun originele stevige rock n roll sound. Een mix van strakke beats, rauwe rock ’n roll en jazzy sausje. Elegant maar hard, strak maar lekker losjes, vertrouwd en herkenbaar en tegelijk ontzettend vernieuwend!

  Blast Off brengt een ode aan hun helden; Brian Setzer, Lee Rocker en Slim Jim Phantom. Inderdaad… de 3 enthousiaste muzikanten van dit Rockabilly trio zijn geen lookalikes maar… hun vertolking van de bekende Stray Cats hits zoals Sexy and 17, Stray Cat strut, Runaway boys en Rumble in Brighton raakt je gegarandeerd! Op het podium ontstaat een live feest dat het publiek niet zomaar zal vergeten. Stil blijven staan is onmogelijk, dat is zeker!

  Het explosieve trio bestaat uit de oorspronkelijke drummer van Hot Rod Riot Math Meijers en de huidige frontman Mark Tielemans van Hot Rod Riot (dat ook nog altijd actief de podia onveilig maakt) aangevuld met Jack Jansen op de contrabas.

  There’s gonna be a rumble so… pile your hair up high and rock this town!

  Deze raw ’n dirty Stray Cats tributeband / rockabilly band boeken voor jouw festival, café of zaal?

   

 • Stray Cats tribute (Live in Denmark)

  Stray Cats tribute – OJC Comeet Someren (live phone footage)

   

   

  Bezetting

  Mark Tielemans: lead vocals en gitaar
  Deon Buck: double bass en vocals
  Math Meijers: standup drums en vocals